piotrex1995 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mam taki problem że nie mam żadnych dźwięków które mógł bym wykorzystać w mojej grze, odpowiedzcie mi skąd moge jakieś ciekawe dźwięki wziąść? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 W dziale Linki na stronie masz mnóstwo stron z zasobami do gier, których to adresy pododawał w pocie czoła Patrysław :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy chodzi o tą strone: http://www.gmclan.org/index.php?linki=28 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Owszem B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dużo dźwięków i muzyczek zanajdziesz na polskiej stronie RPG makera http://www.rpgmaker.pwii.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Weź mikrofon i sam nagraj :] . Potem możesz zedytować np. w Audacity i masz dźwięk gotowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 google.com googluj.cba.pl dziecineostrady.prv.pl banhim. nie używa searcha. nie wkłada wysiłku w absolutnie nic, chce mieć wszystko pod nos, typowe oznaki "trollingu". pzdr. no sorry, musiałem :< [ a co do rm, resource'ow i reklamy stron - tsukuru.xt.pl, jesli chodzi o prawdziwa polska strone rpgmakera. macie tam w CH zasobow, powaznie, W CH! ] edit do posta ponizej: uzyc google. TROLL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No też myślałem nad tym pomysłem ale nie wiedziałem jak zrobić dźwięki czynności np.chodzenia :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Mam taki problem że nie mam żadnych dźwięków które mógł bym wykorzystać w mojej grze, odpowiedzcie mi skąd moge jakieś ciekawe dźwięki wziąść? :thumbsup: Poszukaj na www.flashkit.com ... mnóstwo dźwieków i loopów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ściągnij sobie program Fruity Loops Studio 6 i powycinaj sobie dzwięki, masa tam jest tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lynar Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 http://www.findsounds.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Fajna strona tylko troche szkoda że po angielsku ale znam troche angielski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrius Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja korzystam tylko z kilku stron oferujących darmowe dźwięki... Moim faworytem jest wyszukiwarka Find Sounds! Znajdziesz ją na stronie : www.findsounds.com Wystarczy, że wpiszesz nazwe czego szukasz.. Np. motor ( wyświetlą się dźwięki motoru.Trzeba je przejrzeć...Zazwyczaj pojawi się ich około 40!!!). To fajna rzecz.Sporo dźwięków broni (gun) chodzenia (move) i innych... Popatrz na oficialnej stronie GM... I przejrzyj strony fanowskie... Na GM Clan w dziale Linki też pewnie coś się znajdzie... Pozdro i radze korzystać z Google... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi