GMTraker Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kupiłem Gma 8 no i uruchomiłem, pierwsze uruchomienie było OK, wyłączyłem, później znowu chciałem coś zrobić, włączam, A nic, każe mi albo kupić albo re-installować, spoko klikam re-install wpisuje ten klucz co przyszedł w mailu, zonk, co widzę? ŻE JEST JUŻ UŻYWANY TEN KLUCZ. Za cholerę nie mogę uruchomić pro, pomóżcie, 8 dych piechotą nie chodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Re-install licence? Jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 I pomogła? Jak nie, to usuń folder Softwrap z Documents And Settings i przeinstaluj GMa. Oczywiście usuń też wszelakie cracki i loadery. I pamiętaj, ze jak masz dwa game makery, np. 7 i 8 to gry odpalają się zawsze w tym ostatnio uruchomionym, a nie w tym do którego stworzyłeś powiązanie plików. To też moze być przyczyna. Ja zawsze najpierw odpalam GM, a potem dopiero otwieram grę (drag&drop). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 dobra zamykam, bez mejla się nie obeszło, już działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi