Marcin T. Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Mam takie proste pytanie. Zrobiłem czołg który obraca lufę przez Mouse Wheel Up i Mouse Wheel Down. Chodzi mi oto, że gdy nacisnę Lewy przycisk myszki to z lufy ma wylatywać pocisk, tylko nie wiem jak zrobić, że wylatuje z tej strony w którą jest obrócona lufa. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 lenght'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Rozwijając wypowiedź DobregoMudżynaZioma to lenghtdiry. Czyli np. lengthdir_x, lenghtdir_y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 W stepie czołgu: GML a = instance_create(lengthdir_x(10,direction),lengthdir_y(10,direction),oPocisk); a.speed = 15; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie działa jak dałem w step. Dam link do pliku. Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzięki, już jest ok. Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi