RaV Royal Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam ponownie! Może to nie ten dział, ale za bardzo nie wiem, w jakim takie pytanie zadać. Mam plik o rozszerzeniu .unity3d. Chciałbym go otworzyć na moim komputerze. Ale jakim programem? Wie ktoś może? Mogę się odwdzięczyć za pomoc! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nie no, Ty chyba sobie z nas żartujesz : | http://www.google.com/search?hl=pl&rlz...q=&gs_rfai= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wyciągnąłem ten plik z pewnej stronki i nie wiem, co to jest. Dlatego pytam. Chcę po prostu wiedzieć, czy można z tego pliku model wyciągnąć, czy nie. Proste... PS: To może jeszcze inaczej. Czy to w ogóle da się czymś otworzyć? Programem unity 3d na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 http://www.fileinfo.com/extension/unity3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 W takim razie to jest program, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To da się to czymś otworzyć, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Unity ma swój edytor, zapewne nim się da to otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nie mogę znaleźć jednak takiego edytora w tym programie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jednak to nie jest format scen do edytora, raczej: The .unity3d file is a scene web player file created by Unity, an application used to develop 3D games. It contains all assets and other game data in a single archive. It is used to enable gameplay within a Web Browser that has the Unity Web Player plug-in installed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 OK. Dzięki za odpowiedź Konrad-GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi