Markuz Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A jak z optymalizacją? Jak pobrałem to samo menu zajmowało dużo pamięci, ale to pewnie dlatego że wszystkie zasoby się wczytywały na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Co to poruszaanych wcześniej problemów - pomysł mój jest taki: w PvP można na respach zrobić strefę w której nie da się używać broni - opcja bycia SpawnKiller -em jes nimożliwa. To samo, jeśli chodzi o alienów przy respie - jak zrobisz pole, w ktorym sie leczysz i pole w które alieny nie mają wstępu to odpada opcja nawalania z punktu leczniczego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wiem jedno, już na dzień dzisiejszy v0.16 będzie posiadała 3 klasy, żołnierz, medyk i xxxxxx :P Zostawię Was w niepewności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A jak z optymalizacją? Jak pobrałem to samo menu zajmowało dużo pamięci, ale to pewnie dlatego że wszystkie zasoby się wczytywały na początku. DOUBLEPOST! Tak, muzyka i dźwięki się wczytują na starcie, w pełnej wersji będzie pasek postępu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W niepewności to pozostawiasz datę v0.16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W niepewności to pozostawiasz datę v0.16 Zostały 3 poprawki do zrobienia + jedna modyfikacja :) także kwestia dwóch dni, weekend zostawiam na co innego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 W niepewności to pozostawiasz datę v0.16 Nie no costam borek mowil ze w ten łikend lub w poniedziałek więc nadzieja jeszcze jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie no costam borek mowil ze w ten łikend lub w poniedziałek więc nadzieja jeszcze jest :P Maksymalny termin daję do środy, ale pewnie nie wytrzymam i w pracy będę ostro zapieprzał nad AT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Maksymalny termin daję do środy, ale pewnie nie wytrzymam i w pracy będę ostro zapieprzał nad AT biggrin.gif a bedzie dłuższy czas testowania ? np 2. dni ? bo czytałem że dużo zmian ma być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Zamykam temat - więcej na gear-studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi