Markuz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam, mam do was prośbę, znacie jakieś kursy php,mysql,html,css,js itp. Offline? Także C++,Turbo Pascal, C# itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Skopiuj do notatnika i wydrukuj albo zrób screena i wydrukuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wysłałbym CI paczke dokumentacji i manuali offline do języków webowych ale ważą w sumie 100mb i nie dam rady tego zuploadować. do JS, php i mysql znajdziesz szukając w googlach, np.: "php manual offline" itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Tyle że po polsku bym wolał, najlepiej jakby było coś takiego że wpisuje jakieś zagadnienie i mi wyskakuje do tego opis itp. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 nie ma tak dobrze niestety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Znajdź w necie taką stronę i zrób jej mirror czyli ściągnij ją na dysk np przez WinHTTrack. Robiłem tak gdy mi internet ebnął a potrzebowałem kursu pascala i manuala z 3d game studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 To nie jest głupie :) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Możesz też zawsze poszukać po różnych stronach skanów książek dot. danych zagadnień. Kwestia tylko znać tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 http://helion.pl/ - pełno podręczników offline, zwanych też niegdyś książkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 http://helion.pl/ - pełno podręczników offline, zwanych też niegdyś książkami. I to po polsku :twisted: dorzucę empik.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Możesz też zawsze poszukać po różnych stronach skanów książek dot. danych zagadnień. Kwestia tylko znać tytuł. ...i ebooków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 kurshtml.boo.pl kurs html i css, możesz sobie ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi