Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Czy wolno sprzedawać gry napisane w basiegaxorzu? Czy trzeba mieć pozwolenie od Josepha Normana? Czy trzeba oddawać częśc zysków? Chciałbym się nieco dowiedzieć na temat sprzedaży takich gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jak nie znasz drogi kontaktu, to odpuść sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jakoś skombinuję maila. Do I sell the game written in basiegaxorz? Do I need a permit? Do I need to donate part of profits? Czy mogę sprzedać gry napisane w basiegaxorz? Czy muszę mieć pozwolenie? Czy muszę oddać część zysków? Dobrze przetłumaczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Czy ten programik nie ma nigdzie licencji użytkowania? Tam poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 @UP Dzięki. :thumbsup: Już sprawdzam. EDIT: Przeczytałem całość i znalazłem to: This software is provided as-is, and you may not distribute it to the masses (ex: on your web site), sell this software, or modify it without my written consent. Dzięki HunderLord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To się odnosi do tego program a nie do gry w nim zrobionej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi