Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Przedstawiam wam sequel mojej chyba najlepszej gry. Opis: Shoball, wytwór jakiegoś profesorka, musi uratować swojego stwórcę przed zbuntowanymi potworami. Fabuła jest słaba, ale mam nadzieję, że gra taka nie jest. Shoball obsłuży 10 broni i rozwali mnóstwo niemiluchów. Pojawiły się TRAP LEVELE, na których nie będziecie eksterminować bliźnich, ale zbierać żółte monety i unikać laserów. Informujcie mnie o bugach. Screeny: http://www.gmclan.org/up444_6_shoball2_s1.html http://www.gmclan.org/up444_6_shoball2_s2.html http://www.gmclan.org/up444_6_shoball2_s3.html http://www.gmclan.org/up444_6_shoball2_s4.html http://www.gmclan.org/up444_6_shoball2_s5.html Download: http://www.gmclan.org/up444.html Kliknijcie plik SB2.zip. Shoball 2.4 Odpowiadajcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Owiele lepsza od pierwszej części, grafika może być chociaż taka mało rozbudowana, muzyczka dobra, błedów nie zauwarzyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 UWAGA NA BUG: Zamiast guzika sciszającego muzykę jest guzik z napisem LOCKED.No to go popraw i daj zaktualizowaną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Wiem Ranmus. Ale musiałbym to zrobić jutro, ponieważ GM6 Shoballa 2 jest na drugim kompie w moim domu, a on nie posiada netu. :( Jutro puszczę wersję z poprawionymi bugami. PS. Jeśli nie chcecie mieć tego buga, zróbcie sobie pusty plik w notatniku o nazwie unlocked1284 z rozszerzeniem .dat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Bardzo przepraszam adminów i modów, że odświeżam stary temat i daję doubleposta, ale pracowałem nad tą grą 5 żmudnych miesięcy i chciałbym, żeby mój wysiłek doczekał się więcej niż jedna opinia (krytyka też może być) na tym forum i uwaga od admina, żeby bugi poprawić. :( Poprawiona wersja już jest na moim dysku, ale na sieci będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dawno nie widziałem tak dobrej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 bardzo wszystikch przepraszam za (wiecie co) ale nie moglem sie powstrzymac gdy dowiedzialem sie o sekrecie nie bede go zdradzal bo gdyby jaklub chcial to by sam o tym napisal ale poznalem calego showballa 2 i wiem ze chyba w zyciu nie widzialem lepszej gry moze uwazacie ze gra jest slaba ale wedlug mnie jest lepsza od hidden swords, back 2 i cairo3 moja ocena 10/10 tylko szkoda ze jest strasznie trudna :( grafika fullwypas lepsza od poprzednich wersji i ciekawi mnie tylko kiedy pojawi sie showball 3 czekam z niecierpliwoscia bo 2 jest zajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefajnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dla nie ktorych ######***(sorry za to) :jezor: jaklub lepszej roboty nie dalo sie wykonac: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: a gdy widze ta niebieska kropke z lufa jak idzie i strzela to jestem w niebowziety wielki + ze mozna wybrac flame thower i mega blaster to i to jest wyjebi***(znow sorry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Fajna giera ( sorry że tak mało napisałem ale nic mi do łba nie przyszło :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 lepsza od hidden swords, back 2 i cairo3 hmm... od cairo3 może tak ale OD HIDDEN SWORDS i BACK2!? Może i ty tak myślisz, ale chyba trochę przesadziłeś. Lubię Shoball2, ale nie śmiem porównywać do takich hitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Głupio się przyznać ale dopiero teraz zagrałem w tą gierkę. 1 mi się średnio podobałą, ale 2 już jest konkretna. Dobrze ze nie zrobiles z tego dlugiej minigierki tylko dodajesz jakies urozmaicenie wlasciwie co lvl. 8/10 jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crezzy Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Spoko Gra daje 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Jaklub niezła gierka Kendzop mówił o tej tajemnicy to kod do gry którego nie zdradze a przekazał mi go Kendzop gdyż jest moim sąsiadem nie miał zachamowań przed przekazaniem kodu mi giera extra może showball 3 bedzie w 3D prosimy o to Jaklub postaraj sie prosze daje 9,5/10 gdyz grafa mogla byc odrobine lepsza licze na 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 dam Ci 13 szczesliwego posta i reaktywuje temat poniewaz gra jest tego warta :) 9/10 za niektore grafiki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Z okazji publikacji SB2 w CD-Action 4/07, wykonałem wersję Shoballa 2 z poprawkami. SHOBALL 2.4 - Poprawiona nieco grafika - Nie trzeba klikać, żeby strzelać - wystarczy trymać palec na przycisku myszy - Usunięty bug z miotaczem ognia W sumie SB2 jest nieco grywalniejsze. :D LINK Skoro jest nowa wersja, pozwoliłem sobie na reaktywację tematu. 9/10 za niektore grafiki LOL, dostaję 9/10 za jakieś grafiki, nie za grywalność? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałbym ci złożyć z tej okazji szczere gratulacje :thumbsup: . Byłem bardzo mile zaskoczony kiedy zobaczyłem twoją gierkę w CD-ACTION. Mam nadzieję że dzięki tobie GMClan choć trochę zasłynie w społeczności graczy. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Z czasem coraz więcej może gier ze sceny GM ukazywać się na światło dzienne. Magi autorstwa TeeGee, a w przyszłości Almora - online oraz Farmer Fran gnyska :) Jaklub, gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 JPong (na Playstation Portable) Uważaj bo uwieże :sp_ike: Czegoś takiego w gmie nie zrobisz :lol2: chyba, że to w MMf czy Tgf(apropo co to MMF??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (apropo co to MMF??) Multimedia Fusion. Jeden z tzw. "klików". Przy okazji chciałbym ci Jaklub pogratulować pojawienia się Shoballa w CDA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @Sonique: A kto mu kazał robić w GM? Bo z tego co wiem, to on to napisał w C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Uważaj bo uwieże No to uwierz. I próbuj sobie otworzyć plik PBP w Windowsie... JPonga w C++ napisałem. MMf czy Tgf PSP nie jest kompatybilne z Vitalize. A teraz wracajcie do komentowania gry. PS. Sonique, gdybym już był modem (na razie jestem tylko redaktorem), miałbyś ode mnie warna za komentowanie sygnatur w tematach do tego nie stworzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Że jak??Sorry za offtop, no ale teraz wierze :] Może to nie na temat ale gdzie ściągniąć MMF?:) Ze strony producenta? Znajdź sobie na google stronę Clickteam. Niech ktoś przedłuży ten offtopic, to warn :F . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Gra jest Niezła Daje 5 gwiazdek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wow! Gra musze powiedzieć jest super. Fajna muza, przyjemna dal oka grafa, i wszystko jest niezłe. Lepszej gry na GmClanie nie widziałem :P 5 Gwiazdek sie należy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Gra ma klimat który mnie bardzo wciągnął daje 5 gwiazdek bez żadnego wahania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Gra jest dobra, tylko jest bardzo trudna. Dołożyłbym więcej amunicjii i jakąś tarczę. Bo taki 4 lvl... Jesteś sobie, masz pół życia, dwa razy cię ostrzelą i dead! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi