Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gdzie jeździć na rowerze? Na ulicy czy na chodniku ,jak nie ma trasy dla rowerów (a w moim mieście (nowy sącz) to nigdzie nie ma...) Jak jade ulicą przy chodniku to auta się wlęką nie raz bo nie mogę wyprzedzić ,a na chodniu to ludzie się na mnie gapią ,bo ich mijam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gdzie jeździć na rowerze? Na ulicy czy na chodniku ,jak nie ma trasy dla rowerów (a w moim mieście (nowy sącz) to nigdzie nie ma...) Jak jade ulicą przy chodniku to auta się wlęką nie raz bo nie mogę wyprzedzić ,a na chodniu to ludzie się na mnie gapią ,bo ich mijam :/ jedź po środku ulicy, obydwa problemy zostaną załatwione (razem ze wszystkimi innymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A tak na serio? teoretycznie ulicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Do Ciebie trzeba mieć jakieś specjalne podejście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Do Ciebie trzeba mieć jakieś specjalne podejście... spieprzaj trollować kogo innego. odpowiadam ci, że ja jeżdżę ulicą (u mnie pusto), czego jeszcze chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Te słowo "teoretycznie" zmyliło mnie czy to był troll czy nie :/ To kurde u Ciebie pusto :( a może ktoś wie jak powinno się jeździć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nie powinno być trudne znalezienie przepisów w sieci, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Szukałem i coś nie wiem nic nie znalazlłem konkretnego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zakładam, że skoro jeździsz rowerem, to zdałeś na kartę rowerową, więc powinieneś wiedzieć, że jak nie ma wyznaczonych ścieżek dla rowerzystów, to się jedzie ulicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ehh na kartę zdałem 3 lata temu :) testy były te same facet sobie wyszedł i odpisałem z tego co pamiętam :) Tak samo jak na kartę moto-rowerową :DDD Karta Rowerowa na nic nie jest potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Marmot, to jest teoretyczne, zresztą, nawet gdy nie ma ścieżki, nie powinno się jeździć drogą gdzie jest większy ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak masz znak na chodniku to możesz po nim jeździc, jak nie to po ulicy, ja zapieprzam all the time po chodnikach chyba, że boczna uliczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 zamiast jeździć na rowerze pograj ze mnom w wowa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gdzie grać w WoW-a? Na ulicy czy na chodniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gdzie grać w WoW-a? Na ulicy czy na chodniku? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Marmot, to jest teoretyczne, zresztą, nawet gdy nie ma ścieżki, nie powinno się jeździć drogą gdzie jest większy ruch. Wiadomo, ale generalnie jazda chodnikiem też do końca dozwolona nie jest, chociaż poza pouczeniem to nic by nie zrobili więcej, jeżeli się jechało z rozumem tym chodnikiem. I tak raczej ewentualny policjant przymknąłby oko na jazdę chodnikiem, gdy nie ma ścieżki dla rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mieszkasz w NS, niech ja Cię tylko spotkam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A ty gdzie w tym Nowym Sączu? i do jakiej szkoły idziesz? Ja do I Liceum Ogólnokształcącego... Czyli kurde nie wiadomo na czym jeździć ,bo mnie to już męczy od dawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ile jeszcze zarejestruje się użytkowników, którzy robią to tylko po to, żeby zakładać durne tematy na valhalli i ile jeszcze będzie takich tematów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Najlepiej lataj samolotem LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zamykam bo się robi spam.. E: Otwieram ,niech mi Grela (Ingen) odpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Wiadomo, ale generalnie jazda chodnikiem też do końca dozwolona nie jest, chociaż poza pouczeniem to nic by nie zrobili więcej, jeżeli się jechało z rozumem tym chodnikiem. I tak raczej ewentualny policjant przymknąłby oko na jazdę chodnikiem, gdy nie ma ścieżki dla rowerów. Do mnie żaden misiak jeszcze się nie spruł za jazdę po chodniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jedź ulicą, za jazdę chodnikiem dostaniesz mandat. auta mogą się wlec, masz do tego prawo. byle przy krawężniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Widze że Grela z Pepsi się umawiają. GMClanowe spotkania towarzyskie? Ingen, uważaj na Pepsi, on może być trollopedofilem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja do I Liceum Ogólnokształcącego... You've got to be kidding... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 GML Ingen, uważaj na Pepsi, on może być trollopedofilem! jebło ? Z nikim się nie umawiam tylko jestem ciekaw czy znam go... GML jedź ulicą, za jazdę chodnikiem dostaniesz mandat. auta mogą się wlec, masz do tego prawo. byle przy krawężniku. Mam nadzieje ,że to nie jest żart i prawdziwa odpowiedź ,więc zamykam... Jak będzie chciał to pisz Ingen na p/w.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi