Czarny Ass Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jakim stronom ufacie? Ja np. w 100% ufam gmclanowi, allegro, margonem.pl (?!). I żeby nie było to nie gram w tą grę. (kiedyś grałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie ufam żadnym stronom, ponieważ nie mam linuxa i muszę się obawiać wirusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ja ufam antywirusowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie ufam żadnym stronom, ponieważ nie mam linuxa i muszę się obawiać wirusów. hehe :P Aczkolwiek admin strony może zobaczyć jakie masz hasło ustawione :) A jeżeli używasz jednego to wiadomo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Pysiowi pozwalam zobaczyć moje hasło :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 tyle ze hasla na stronach sa kodowane w systemie haszowanym, czyli przechowuje sie hash hasla i przy porownaniu hashuje sie te z ktorym sie porownuje, wiec nie mozna od tak sobie odczytac cczyjegos hasla. oczywiscie jesli hashujemy czyms innym niz md5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Albo w ogóle hashujemy. Jeśli rejestrujemy się na autorskich skryptach to nie mamy w ogóle pewności, czy hasła są w ogóle hashowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Kiedys jak mialem forum to mogłem dowolnie sprawdzać jakie kto ma hasła. Normalnie pojawiło sie hasło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 TEMAT NUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM oczywiście ufam komixxom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja ufam /b/. Ściągam i otwieram każdy link, wam też polecam~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja ufam /b/. Ściągam i otwieram każdy link, wam też polecam~ Szczególnie te z tinyurl, są godne zaufania. PS: jak gdzieś pisze IT'S A TRAP! to znaczy że link jest pewny. Takie 2 rady ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jak będzie: "ściągnij ten obrazek i zapisz go jako cośtam.exe, po czym uruchom" to zrób to, wyskoczą fajne filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A i jeszcze jak wyskoczy, że wykryło wirusa trzeba dać ignoruj bo to fałszywy alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja ufam tylko mamie :/ i Redtube.com... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie ufajcie chomikuj.pl, kapują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 redtube.pl, debilu <_< (dla niekumatych - wiem, że com...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 http://www.metin2cheats.pun.pl/ i onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja sam sobie nie ufam a co dopiero Panu Internetowi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Uważajcie na tę stronę, bo tam jakieś piraty pływają i atakują każdego, kto tam wejdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 @zelman: no, mam uraz do takich stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Uważajcie na tę stronę, bo tam jakieś piraty pływają i atakują każdego, kto tam wejdzie... to chyba tylko na linuksie, ja nic nie złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Kłótnie uważam za rozpoczętą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Z kim się będziesz kłócił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja ufam tylko stronie lewej. Prawa to szczwany lis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 http://www.metin2cheats.pun.pl/ A czy wiesz, że ta strona oszukuje ludzi? Jak mi wiadomo to już ponad 13 osób nie ma konta na metinie huhehuhe. Hmm naprzykład, używasz tego samego hasła i loginu na forum jak i w grze Metin 5 - tak więc cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 @Up: dajecie się takiemu oczywistemu trollowi :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 @Up: dajecie się takiemu oczywistemu trollowi :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jak mi wiadomo to już ponad 13 osób nie ma konta na metinie huhehuhe. Chyba dane masz nieaktualne. Mi się zdaje, że w samej Polsce są miliony osób nieposiadających konta na Metinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 @Korodzik Ale mi chodziło o osoby co są zarejestrowane na tym forum :3 - NA TYM METIN cos tam cos tam .pun.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi