LolikZabijaka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Założyłem ten temat, abyście mogli opisać wasze śmieszne sytacji spoza szkoły. Zacznę od siebie. To było w lipcu tego roku. Pojechałem z kumplami na wioskę do koleżanek na imprezkę, obładowani napojami poszliśmy do jednej z nich. Powiedziała żebyśmy na razie poszli se na jeziorko a one dołączą. No to poszliśmy, wykąpaliśmy się itp. siedzieliśmy i w pewnym momencie postanowiliśmy wykąpać się na waleta, więc się rozebraliśmy do naga i hop do wody(to była 23:00 więc było już ciemno i nie zauważyliśmy że dziewczyny już przyszły) kiedy już przybyły postanonowiły zrobić nam kawał zabierając nam łachy. Wyszliśmy z wody, patrzymy ciuchów nie ma, co jest kurde. Szukaliśmy przez chwilę i stwierdziliśmy że ktoś nam musiał kawał zrobić. No to poszliśmy szukać kawalarzy. Śliśmy przez wioskę(na waleta) i się rozglądaliśmy. Potem wiedzieliśmy mniej więcej gdzie szukać, poszliśmy do koleżanki której dom był oddalony o jakieś 1,5 km polnej drogi od nas. Idąc do niej śmialiśmy się z tego że jak wejdziemy na jej podwórko i zobaczy nas jej mama pomyśli sobie"co za kolegów ma ta moja córka" zbijaliśmy się z tego całą drogę i po 20 minutach dotarliśmy na mijesce, co się okazało, ciuchy podpier...iły nam dziewczyny :D ubraliśmy się i do 4:00 nad ranem się z tego śmialiśmy, jak spaliśmy potem w namiocie to mieliśmy grand prix formuły 1 (komary powpadały) więc nie szło spać. To chyba najzabawniejsza historyjka tych wakacji, czekam na wasze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 latanie na golasa najzabawniejsza historyjka tych wakacji Ten post jest śmieszny ale nie w tym znaczeniu, który byś chciał osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 co masz na myśli ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nie wstydziliscie sie tak.. miedzy soba? 2 kolegow idzie na golasa x kilometrow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tam nas było czterech a co mieliśmy ? czekać aż ktoś na policję zadzwoni ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Inb4 pierdzenie, przekleństwa i przewracanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ej no sorry, ale nie obchodzi mnie to, że biegasz z ziomkami święcąc swoimi fiutami dookoła ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jedziemy przez Kraków, w korkach, średnia prędkość 1 km/h, widzimy przechodnia, nie wyglądał na normalnego. Po chwili upuścił nagle okulary, które trzymał w ręce nie zauważając tego. Biegnący z naprzeciwka turysta (biegacz ?) podniósł je i założył sobie na nos. Ten "dziwny koleś" po chwili zaczął wszystko z kieszeni wyjmować i szukać nieszczęsne okulary. Zapytaliśmy go z samochodu: "szuka pan swoich okularów ?", a ten zdziwiony jak nigdy podszedł do nas i bez słowa rozłożył ręce. Powiedzieliśmy mu, że ma je ten pan co w tyle jest (który nie wiadomo dlaczego w końcu się zatrzymał i zaczął się zastanawiać co zrobić z tymi okularami). "Dziwny koleś" odszedł od nas i poszedł w kierunku znalazcy. Chwilę po odejściu odwrócił głowę do nas i zrobił dziwną minę, której nie da się nazwać, i chyba oznaczała "dzięki!". Nie wiadomo co się stało ze znalazcą po spotkaniu z "dziwnym kolesiem"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Proszę, nie dodawaj tylko, że to najśmieszniejsza historia z Twoich wakacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ej no sorry, ale nie obchodzi mnie to, że biegasz z ziomkami święcąc swoimi fiutami dookoła ;[ najwidoczniej temat nie jest skierowany do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 chodzi mi tylko o to, że chwalenie się takimi rzeczami na forum dla nerdów jest co najmniej gejowe ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Przynajmniej na tym forum nie krążą zdjęcia jego klaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no moje też nie ( było widać ją mało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Proszę, nie dodawaj tylko, że to najśmieszniejsza historia z Twoich wakacji. Słowa nie oddają uroku tej sytuacji a prawdopodobieństwo powstania takiej (lub podobnej) jest śmieszne i wynosi 1 do ok. 132343543. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Przynajmniej na tym forum nie krążą zdjęcia jego klaty. czyżby Nikas coś ukrywał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No właśnie w tym problem, że nie ukrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Co to jest forum dla nerdów? Aaaa, już wiem. Nie skojarzyłem że to z angielskiego. Btw: "sutyacje" to chyba nie z polskiego języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 przypomniało mi sie strasznie śmieszna rzecz byłem na boisku szkolnym wiec obok szkoły nie w szkole haha i mój kolega powiedział nagle :"zobacz na tego kolesia" ja patrze a tam widze takiego żula z garnkiem na głowie :D :D :D haha garnek na głowie!!!!!!!!1 :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ojej. Ja poprosiłem w KFC kubełek od kurczaków i mi dali. Później chodziłem po centrum handlowym z nim na głowie. Jakaś kobieta na ruchomych schodach dostała głupawki. Przedłużyłem jej życie o kilka sekund. Jak mi się znudziło to napełniłem go Pepsi z wielkiej dolewki. Jestem złym człowiekiem. Ukradłem kubełek pepsi z KFC. :( To jst moment kiedy się śmiejemy z historii. Hahahaha. Leże na ziemi i się tarzam. Ale Fun! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 O buckethead się znalazł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja raz miałem taką śmieszną historię hehe pojechaliśmy z kolegami do łodzi do galerii, no i tam szła taka fajna dziewczyna w mini i łukasz krzyknął do mnie ej patrz ale fajna laska w mini! a ona to usłyszała i my się śmialiśmy z łukasza później hehe ;] albo raz sobie idziemy z kolegami i kumpel mówi coś tam o moherach pod krzyżem i nagle zza rogu wychodzi moher hehe xD taki wzrok na patryka a my się z niego śmiejemy to było takie śmieszne LOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 dobre nikas, wreszcie coś śmiesznego hahah nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no przypomniało mi się jeszcze jak raz jechaliśmy pod namiot i jesteśmy na miejscu i nagle taki kamil krzyczy, że zapomniał szczoteczki do zębów! HEHE ale mieliśmy ubaw po pachy jak nie mył zębów przez 2 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hahaha Nikas, ty jedyny uczyniłeś ten temat śmiesznym :D :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nie to już nie jest śmieszne bo jak kamil krzyczy to mi się to kojarzy z czosnkiem a nie lubie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ej, normalnie jak to przeczytałem to miałem mordę jak kolega z avatara Nikasa. Nikas czy to na avku to twoje zdjęcie zrobione w momencie gdy Kamil krzyknął? Ej, a mnie okradli na Woodstocku i ukradli więc też szczoteczkę do zębów. Taką ładną, elektryczną. A ja wtedy nie krzyknąłem tylko poszedłem do sklepu kupić nową. Nie jestem takim dowcipnisiem jak Kamil :( EDIT: Zaobserwowałem, że najśmieszniejsze historie w tym temacie to te w których ktoś coś krzyczy, ktoś patrzy, a ktoś się śmieje. No więc mi się przypomniało jak mama wczoraj na mnie krzyczała, że naczyń nie pozmywałem. A potem naczynia na nas tak spojrzały, a potem się z nich śmialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ej, dobre to platyna.. ide napisać gre o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A ja kiedyś nie myłem zębów przez calutki dzień. W nocy nie mogłem zasnąć z tego podniecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Całkiem niezłe te historie, nie spodziewałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na obozie koledzy z balkonu krzyczeli "pokaż łoniaki" do bab na plaży. lol hahahahahhahhaha nieśmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi