sfinkss Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pewnego razu siedziąc na rynku z laptopem wykryłem pare sieci bezprzewodowych no i tak jak z jedną sie połączyłęm (tylko zeby sprawdzic czy sie uda;p ) zostało mi takie cos: http://img132.imageshack.us/f/problewm.jpg/ potrafi ktos mi z tym pomoc? na kazdej innej przegladarce jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 kabelek ci moze urwalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie to nie to, bo u dziewczyny w domu to samo, a tam poprzednio bez problemu się łaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pewnego razu siedziąc na rynku z laptopem wykryłem pare sieci bezprzewodowych no i tak jak z jedną sie połączyłęm (tylko zeby sprawdzic czy sie uda;p ) zostało mi takie cos: http://img132.imageshack.us/f/problewm.jpg/ potrafi ktos mi z tym pomoc? na kazdej innej przegladarce jest tak samo. zabezpieczenie, przed takimi jak ty ;) chcesz dołączyć do sieci i przeglądać neta? zapłać! nie można się tak po prostu podłączyć do kogoś sieci i myśleć, że wszystko śmiga ;) wykombinuj mac adres kogoś kto korzysta z tej sieci i zrób mac-spoofing ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to nie dary chyba. a nie da sie po prostu tego pozbyc? zebym mogł normalnie neta przegladac? nei chce teraz format c robic; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie da się, a jak administratorzy mają olej w głowie, to i mac-spoofing wykryją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 PROBLEM ROZWIAZANY:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Hm, połączyłeś się z inną siecią? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi