GMTraker Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mam problem z polskimi znakami w GM8, jak dam w czcionce zakres 'all' to wtedy zamiast Ę mam Ê. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 może zależy też od czcionki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Spolszczałem ją, więc raczej nie zależy od czcionki, poza tym w każdym edytorze tekstu są w tej czcionce normalne polskie znaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Hmm u mnie wszystko normalnie pokazuje nie wiem czemu u ciebie są krzaczki, moja propozycja zrób sobie fonta za pomocą programu harrego, dzięki temu programowi będziesz miał czcionke za pomocą spritów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 GM może wczytywać inne kodowanie tej czcionki, niektóre fonty mają kilka kopii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi