PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Tytuł: DLL2GML Wersja: 1.1 Gatunek: Generator Opis: Program służy generowaniu skryptów GML do obsługi DLLek ze źródeł plików C/C++ (dllek dla GMa) oraz generowaniu dokumentacji HTML tych funkcji. Po włączeniu wystarczy podać plik źródłowy C/C++, opcjonalnie zmienić plik docelowy i dokumentacji, wpisać nazwe identyfikatora extern, wpisać nazwę biblioteki oraz jej prefix (dla funkcji ładujących i zwalniających liba). Changelog: 1.1 - Dodano generowanie dokumentacji HTML (generator na wzór programu Doxygen) 1.0 - Publikacja Download: http://psichix.gmclan.org/download.php?file=DLL2GML.zip Rozmiar pliku: 170 kb Autorzy: Programowanie: PsichiX (XenoN Core) Snake (WindowInput extension) Grafika: PsichiX Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 o stary!...idealnie dla mnie :D zaraz testne :D E:Program działczy :D Zayebisty :D Przyyyda się...jak masz narąbane pełno skryptów to ten program jest jak zbawienie :D 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Mi się na pewno przyda, jeśli będę pisał jeszcze jakiegoś DLL-a. Wielkim plusem jest szybkość parsowania kodu, klikasz i od razu masz gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ładny wygląd :D Szkoda, ale mi się nie przyda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 i ładnie ustawiony a nie wszystko w 1 lini że nic nie zmienisz ani nic...i nie popełnisz błędu...co jest bardzo bolesne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Weź zrób kiedyś "funkcjonalność > wygląd" bo aż mnie mdli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 "funkcjonalność > wygląd" znaczy że jak? że jest bardziej ładny niż pożyteczny czy w drugą stronę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bardziej funkcjonalny niż ładny :) Masz przecież znak większości. E: Tfu, zawsze mi się z przykładami kojarzy :( Dobre, aczkolwiek nie bardzo mi się już przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Weź zrób kiedyś po tym wnioskuje że jednak chyba w drugą stronę, ale wolę Tymka spytac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no no pożyteczny sofcik, i wyglad prosty, przejrzysty, nic tylko chwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dla mnie wygląda obrzydliwie i do niczego się nie przyda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Tak jak Darlix napisał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bardzio dobrze! bardzio dobrze pysiu! Tylko tak jak Darlix napisał, bardziej funkcjonalny niż ładny. A tam... co mi szkodzi masz 5 :thumbsup: NiochNiochNioch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Update do wersji 1.1! a w nim: * dodano generator dokumentacji HTML bazujący na specjalnie formatowanych komentarzach w pliku źródłowym C/C++. Dokumentacje taką można łatwo modyfikować, wystarczy dostosować wygenerowany plik CSS. dokumentacja wygenerowana z przykładu w paczce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi