krychol Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czy ktos z was mógłby wsadzic na uploader jakies fajne melodyjki w formacie Midi Z Góry THX :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dużo jest stron z darmowymi midi i dużo już było o tym tematów, muzyke możesz ściągnąć np. z polskiej strony Rpgmakera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale czemu MIDI? Mamy 2006 rok i lepiej używać nowszych formatów, np. MP3, OGG, XM, IT, MOD, S3M itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Muzyka midi zajmuje mało miejsca, we wszystkich moich grach użyłem chyba tylko 2 mp3, reszta to midi. Sądze że Krychol (sorka jeśli zrobiłem błąd) też chce aby jego gry mało zajmowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja kiedyś wrzucałem parę midików do uploadera. Postaram się niedługo wrzucić moją 54MB kolekcję midów, ale net powolny mam, więc szybko to nie pójdzie na uploader xD . Zobacz poza tym midiki na http://www.vgmusic.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Dzięki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi