Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Cześć wszystkim mam pytanie jak zrobić odwarzacz muzyki mogłby ktoś podać jakiś przyklad lub tutorial ??? Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Po co chcesz odwaczać muzykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie ma przykładów na głównej? Czy opcja szukaj się nagle wyłączyła? Jak będziesz chciał, na pewno coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja pie#$%@$% CO BEDZIE NASTEPNE?!?!?!?! Jak zrobić antywirus? Jak zrobić system operacyjny? JAk zrobić softa na komórkę? Ogarnij się, człowieku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobra spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 nie obrażaj się ale po prostu dajesz takie pytania że.... to trochę irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Trochę? Emm XD Topic: Masz przykłady. Na gmc albo yoyogames do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Po pierwsze w GM'ie takich programów sie nie robi, tylko w jakim innym języku programowania (Gm jest mało wydajny). Chyba że sie uprzesz i nie odpuścisz, jak to napisał candy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dawka a podałbys jakis przyklad :D ja jakos na gmc szukalem i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jest taka opcja jak search... Dobra zrobiłem to za ciebie :D. Wynik: http://gmc.yoyogames.com/index.php?app=cor...mp;fromsearch=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shift Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie ma sprawy ale następnym razem używaj tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Powiem prosto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Hahahaha :D Nieeeeezłe!!! Akurat dla shifta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi