Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 PRESENT'S Tytuł: Way OutGatunek: TDSOpis: Zgodnie z prawem powinieneś siedzieć do końca życia. Jesteś Airton Slovak. Przyszedłeś tu po tych, którzy podnieśli rękę na twoją rodzinę i zamknęli Cię na 5 lat. Wyrzuciłeś już z pamięci co było kiedyś. Teraz liczy się tylko krew.Download: https://gmclan.org/up2522_4_Way_Out_Demo.htmlRozmiar pliku: 1484 KBAutorzy:Programowanie: Pablo-GM , Dawidds Fabuła: Wojzax , Pablo-GMGrafika: WojzaxMuzyka: Findsounds Screeny:https://gmclan.org/uploader/2522/screen1.pnghttps://gmclan.org/uploader/2522/screen2.pngKlawiszologia: WSAD - Poruszanie Enter - Używanie LPM - Strzał Maj Ferst Gejm to się liczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Totalnie nie grywalne. Zaczynając od tego że wszystko jest cholernie małe, a ja mam cholernie wysoką rozdzielczość, dając cholerny efekt. Sterowanie do bani. Przeciwnicy do bani. Pograłem kilka sekund. Tylko grafika nie najgorsza. Popracuj trochę nad grywalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 W sygnaturze masz napisane solidne produkcje a tu piszesz że to twoja pierwsza gra. Może wcześniej robiłeś programy ale raczej wątpię żeby te programy były jakieś super. Patrząc na grę jest bardzo trudna grafika jest jednolita i ma swój styl ale poziom trudności jest za wysoki jeden na czterech na początku to za dużo. Wysoki poziom trudności raczej odstrasza w tego typu grach przynajmniej mnie. Do tego totalny brak fabuły nie wiadomo dlaczego znalazłeś się w tym miejscu dlaczego nikt cię nie lubi i wszyscy chcą cię zabić. Gdybym nie przeczytał opisu gry w twoim poście nic bym nie wiedział. Do tego dochodzi dziwne sterowanie, ale to może dlatego że się przyzwyczaiłem grając w Alien Swarm do 8-kierunkowego sterowania. Cóż dam Ci 3 bo ta gra jest lepsza od mojej może to nie ten sam typ i takie tam. Ale to było 2 lata temu noo cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie zgadzam się że w demie jest coś trudnego. Można je przejść praktycznie bez alarmowania policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 gra według mnie denna nie ma grywalności :( mała produkcja na małą skale 3/5 za chęci :D i to w końcu nie byle kto :D Pablo-GM !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Uzjel : No więc biorę się za poprawę sterowania . Lechu : Postaram się zrobić jakieś wprowadzenie . Dziękuje za wszystkie komentarze pozytywne jak i te negatywne . Oczekuję postów , które pomogą / doradzą co dodać bądź poprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 grafika - 2/5 grywalność - 2/5 system jak mnie zabijają - 4/5 8/15 Do tego bardzo słabe sterowanie i nic nie widze na tym mini ekraniku... ;/ więc 2+/5 Bardzo słaba gra nawet jak na pierwszą... Zmień rozdzielczość, grafe, zwieksz grywalność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Rozdzielczość oraz grafa zostaną , grywalność będę starał się poprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 grafa jest ok, nie przesadzajcie ale mówiłem, że sterowanie wszystko popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Sterowanie poprawione , zgodnie z obietnicą . Tworzę właśnie "wstęp" gry , aby tak jak Lechu wspominał było wiadomo dlaczego tu się znajdujemy i dlaczego nas nie lubią : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ten "wstęp" będzie rozwinięciem tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Grafika ładna, fabuła taka o :P. Popracuj nad tym ażeby wrogowie nie widzieci cie przez ściany, albo zrób że będą reagować na strzały. 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Reagowanie na strzały gotowe , widzenie przez ściany naprawione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wiesz gdyby nie ta wielkość ekranu jest naprawdę irytująca i dlaczego odrazy gościu mnie zabija ??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Dowiesz się w pełnej wersji , view oraz wielkość roomu jak już mówiłem pozostaną bez zmian . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi