Piczer Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 gnysek, :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wiem jak się pisze, ale jego słowo wymową bardziej przypomina wsiąść niż wziąć. Widać nie załapaliście żartu, albo moje poczucie humoru osiągnęło już krytycznie niski poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wracając do tematu, co oznacza słowo WZIĄSC? Może chodziło o wsiąść? FAIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 FAIL Weź wyjdź i umrzyj człowieku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Wiem jak się pisze, ale jego słowo wymową bardziej przypomina wsiąść niż wziąć. Widać nie załapaliście żartu, albo moje poczucie humoru osiągnęło już krytycznie niski poziom. Raczej to drugie, o ile nie próbujesz się po prostu wymigać, bo jak napisze rzycie, to powiesz, że bardziej to przypominało rzycierz (nie ma takiego słowa), niż życie? pablo nie podlizuj się, bo i tak nie zostaniesz moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z tym rzycierz to też nieźle wypaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 pablo nie podlizuj się, bo i tak nie zostaniesz moderatorem.Podlizywanie? Za takie komentarze szybciej obskoczy ostrzeżeniem niż pochwałą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 pomoc <- to jest LINK [zedytowane po poście Farkraja] Jakby nie szło normalnie mu odpowiedzieć -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Jakby nie szło normalnie mu odpowiedzieć -.-' a po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 a po co Z takim myśleniem w sieci pełno różnych trolli, spamerów i innego tałatajstwa, które najlepiej rozdeptywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Po to są właśnie słowniki, nie fora. Ciebie można rozdeptać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z takim myśleniem w sieci pełno różnych trolli, spamerów i innego tałatajstwa, które najlepiej rozdeptywać. dokładnie takim myśleniem wykazał się mikan98, któremu nie chciało się zajrzeć do słownika czepiasz się nie tej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z tym rzycierz to też nieźle wypaliłeś. wha? co konkretnie nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Raczej to drugie, o ile nie próbujesz się po prostu wymigać, bo jak napisze rzycie, to powiesz, że bardziej to przypominało rzycierz (nie ma takiego słowa), niż życie? pablo nie podlizuj się, bo i tak nie zostaniesz moderatorem. Ehh sądzisz , że z takim prostackim tekścikiem trafisz do GMClanowych cytatów ? Jesteś w błędzie . PS Co do Twojej sygnaturki , chyba nie jest ona zgodna z prawdą . EDIT Zapomniałbym chodziło mi we wcześniejszym poście o głupi i niesmaczny obrazek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ehh sądzisz , że z takim prostackim tekścikiem trafisz do GMClanowych cytatów ? Jesteś w błędzie . PS Co do Twojej sygnaturki , chyba nie jest ona zgodna z prawdą . EDIT Zapomniałbym chodziło mi we wcześniejszym poście o głupi i niesmaczny obrazek . Lol, nie jest to moją ambicją, w przeciwieństwie jak widzę do niektórych (każdy mierzy innych swoją miarką ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ehh sądzisz , że z takim prostackim tekścikiem trafisz do GMClanowych cytatów ? Jesteś w błędzie . Trafić może i to bardzo szybko. PS Co do Twojej sygnaturki , chyba nie jest ona zgodna z prawdą . Ojj, mylisz się, jest zgodna. Mozna powiedzieć, że zmienił się w tym samym czasie co ja ;) Widąc jego posty, mogę powiedzieć, że jestem dumny z niego - dziwnie to zabrzmiało aczkolwiek ja go tak oceniam. ;) Albo i się nie zmienił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 zamykam bo widze same pierdolety nie na temat :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lipca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Raczej to drugie, o ile nie próbujesz się po prostu wymigać, bo jak napisze rzycie, to powiesz, że bardziej to przypominało rzycierz (nie ma takiego słowa), niż życie? pablo nie podlizuj się, bo i tak nie zostaniesz moderatorem. Rzyć to przecież dupa. Zatem rzycie to dwie dupy. Dokładnie tak bym pomyślał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi