Pepsi Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Już pół roku codzienie robie polską flagę, ale widzę, że znów coś zaczyna być! http://two.drawball.com/ u góry biały na dole czerwony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Nudzi Ci się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dobra kasujcie zapomniałem, że tu jest jakaś siła negatywna i wszystko krytykujecie! Nawet jak ktoś zakłada team do robienia gier, najpierw przejdzie, przez masę pytań potem upokorzeń od ludzi co nie mają pojęcia o Gmie i Ci co mają w sumie też... Dobra usuncie temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 już raz zrobili polską flagę, później inni dorysowali swastykę i było "kul" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Byłem wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 jezus pepsi marmot ci napisał i się strolileś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 już raz zrobili polską flagę, później inni dorysowali swastykę i było "kul" byłem jednym z pierwszych którzy to zapoczątkowali na wykopie... potem dołączyły się fora i dzieciarnia z nk... my olaliśmy sprawę a reszta narobiła wstydu narodowi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 byłem jednym z pierwszych którzy to zapoczątkowali na wykopie... potem dołączyły się fora i dzieciarnia z nk... my olaliśmy sprawę a reszta narobiła wstydu narodowi :) gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Może napiszmy gmclan.org :P dobra żartuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nawet polskie brzydkie słownictwo znalazłem hehe :P EDIT: Prawie na środku i trochę po lewej stronie jest napis GM a gdy go jeszcze powiększycie jest napisane GMCLAN :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 JUŻ NIE MA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 To jest taki wielki flockdraw? Poroniony pomysł : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nie wiem co to flockdrow, ale się domyślam więc powiem, że jest zoom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 patrzałem co tam jest i nagle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co za marnotwarstwo, biały i czerwony tusz only! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 patrzałem co tam jest i nagle: http://img683.imageshack.us/img683/4913/asdcln.png rozglądałem się tam, gdy WTEM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 looks shopped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Bo ja to rysowałem +.- patrzałem co tam jest i nagle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ranmus to Nikas i mu się multikonta pomyliły :( Mi się też nie raz myliły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 popatrzcie co jest pod wielkim napisem GMCL na środku;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi