mikan98 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 chciałem zażyć trochę nostalgi gdzie mogę ściągnąć gry na n-gage i jak sie te ściągane odpala chciałem się poczuć jak ludzie z tymi jakimiś pegazusami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wszystko masz na forach poświęconych symbianom ! sisx, openmobile, szukanie nie boli FTW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 chciałem zażyć trochę nostalgi gdzie mogę ściągnąć gry na n-gage i jak sie te ściągane odpala chciałem się poczuć jak ludzie z tymi jakimiś pegazusami sprzęt wydany 7 lat temu (n-gage) to już nostalgia? UMRZYJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 mam 12 lat jak były pegazusy to mnie nie było chyba sprzęt wydany 7 lat temu to już nostalgia? UMRZYJ nickolas szukałem ale nie ma nic jakieś glupotybo ja chcialem jeszcze takie nie dla dzieci http://img3.imageshack.us/i/obrazekzw.png/ otakie wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 rotfl Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "seksigry", po drugie skoro masz 12 lat nie zamierzamy ci pomagać w rozerotyzowaniu się i padnięciu w objęcia lubieżności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A PS2 jest z 2000. :( http://www.google.com/search?q=ngage+gry&a...lient=firefox-a Pierwsze dwa linki. A w ogóle to legalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Na stronie n-gage.com można za darmo sciągać gry do n-gage ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi