Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 7:50 - znów biegiem na minibus 8:30 - szybki lancz z kolegą 10:00 - przywitanie się z gmclanem :P 11:00 - idziemy do muzzzeum 12:00 - idziemy do sklepu komputerowego 13:00 - idziemy do KFC/McDonald 14:00 - rozmawiamy 18:00 - kolacja z gmclanem [yeah] 20:00 - wreszcie w domu Dni takie jak te, osłabiają nasz organizm, dlatego warto je .... actimelem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Brzmi strasznie interesująco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To miała być przenośnia dla pablo-gm ;) A tak na poważnie, to w sumie by było zwykłe spotkanie no, zapoznać się ze sobą itp :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Zresztą rób jak chcesz ,ya . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Heh nie przyjmujcie to jako zlot gmclanu no Tylko małe spotkanie towarzyskie, kto by mógł, ko ma nie daleko i tyle Chociaż wolałbym w galerii, bo duży tłok i nie będzie gwałtu Ja to bym chętnie się nawet zjawił na takim spotkaniu w Krakowie, jako że z powodów finansowych jak i osobistych nie mogłem uczestniczyć w zlocie wszystko zależy od czasu i zorganizowania :) Nie no, kto by mógł to by przyjechał ;) Umówić się tylko gdzie dokładniej w galerii i ciach ;) A potem jakaś pizza czy coś :P No można się spotkać w galerii na pizzę a później jak ktoś chce na coś więcej, nawet tanie wino Dlaczego niemożliwe? My się z chłopakami co roku widujemy. nie każdy potrzebuje alkoholu, masz rację tylko, że spotkanie ludzi którzy praktycznie nie znają, to będzie ciężko i drętwo bo przecież nie będziemy nawijać o gm :thumbsup: No wiadomo ze nie o gm, o GML, swoich grach i C++ Na tym forum nie ma prawdziwych piratów więc rum odpada, zostaje piwo i cola, i wódeczka dla nikasa i petera ;p chociarz nikas pewno wolałby leśny dzban :> Będzie prezentacja możliwości Xenon Core zobrazowana przez phyziksa przy pomocy pizzy i sosu Skoro tyle osób by chciało pić (Pieter, Farkraj i Nikas (ale on jeszcze nie może :> )), to może sobie zorganizujmy jakieś spotkanie takie właśnie przy procentowych rzeczach i w jakimś miejscu gdzie każdy z nas by miał blisko - np. Częstochowa :) . już byś chciał! ;p ty w czewie mieszkasz a ja mam 20 min drogi samochodem... proponuje katowice ;) po drodze wszystkim, a i może nawet starego yode zwerbujemy. I tak powinno być od początku a nie zaczynać od kłótni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mi tam sie plan nawet podoba, byle by pizza była bez pieczarek i było dużo salami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja tam zjem wszystke! Ha :D Edit: Musi być 10? Nie może być 1 ja o 10 jeszcze śpię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 nie no nickolas, bez jaj nie jestem jakimś nerdem, że mam ochotę latać po sklepach komputerowych i podniecać się nowymi procesorami .__. muzeum też odpada, super podziwianie obrazów ( czy czego tam chcesz ) z ziomami, faaajnie na pizzę mogę iść, coś mocniejszego też i to jest chyba najlepsze co może być dodam jeszcze, że mógłbym przyjechać jakby zjawił się marmot, lionx i ktoś jeszcze kto jest normalny, a nie dawka co troli gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nikas, zawsze można własne spotkanie zorganizować bez ogłaszania na GMCLAN, tylko zgadać parę osób i tyle ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 to będzie chyba najlepsze rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nikas, zawsze można własne spotkanie zorganizować bez ogłaszania na GMCLAN, tylko zgadać parę osób i tyle ;p . I o to mi chodzi, ja tylko napisałem o spotkaniu, żeby w końcu zrobić jakieś spotkanie, nawet poza gmclan... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 chociaż takie spotkanie pewnie będzie kijowe, bo nie będzie o czym gadać :) wiem, bo ostatnio do mnie przyjechał propa, stasiu i platyna ( chociaż propa ciągle nawijał ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 zawsze może się jakies rozwiązanie znajdzie ;p gramy w piłke nożną o tak ;p - to taka ironia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 na zlocie jakoś podobno było ciekawe - to tutaj też może być :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Idźcie do salonu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Za dużo grania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No to na kręgle. Na prawdę nie macie pomysłów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 O własnie ! Kręgle, nigdy na nich nie byłem, w sumie można by pójść i zagrać :) Albo bilard, kto wie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 A jest tam w krakowie jakiś odpowiednik Wrocławskiej wyspy słodowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 chociaż takie spotkanie pewnie będzie kijowe, bo nie będzie o czym gadać smile.gif wiem, bo ostatnio do mnie przyjechał propa, stasiu i platyna ( chociaż propa ciągle nawijał ;p ) Ja wczoraj z Japanstachem się widzieliśmy i jakoś było o czym gadać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Bo przy piwku zawsze jest o czym gadać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ale czemu w Krakowie?!?!?!?! Ja mieszkam po drugiej stronie polski i dupa :/ E: Tam na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To co z tymi dziwkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 weźmiemy jedną na spółę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Będzie miło i radośnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Podobno jak się bierze na dwa baty to dwa członki się stykają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ta podręcznik do przyrody/biologi sie kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ta podręcznik do przyrody/biologi sie kłania. wysilasz się dla dziecka który cipki widział tylko w internecie... odpuście sobie i nie karmcie trolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wiesz w sumie to ja tez widzialem tylko w tv/internet. Edit: Kurwa a mówią ze to faceci chcą więcej niż dziewczyny a dziewic to musisz szukać w przedszkolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi