Szparag Książęcy Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Nickolas: może szparaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Jak bym ja miał przyjechać to bym przyjechał z kolega, bo sam to bym się zgubił w tym Krakowie :3 A do Krakowa mam 40 minut, a 3 zł to nie dużo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Skoro tyle osób by chciało pić (Pieter, Farkraj i Nikas (ale on jeszcze nie może :> )), to może sobie zorganizujmy jakieś spotkanie takie właśnie przy procentowych rzeczach i w jakimś miejscu gdzie każdy z nas by miał blisko - np. Częstochowa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja mam do krakowa 3,5 h, pobij to i btw. ja bym nie chciał pić, max 1 piwko. Głównie chodzi żeby zobaczyć to łatajstwo na żywo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Skoro tyle osób by chciało pić (Pieter, Farkraj i Nikas (ale on jeszcze nie może :> )), to może sobie zorganizujmy jakieś spotkanie takie właśnie przy procentowych rzeczach i w jakimś miejscu gdzie każdy z nas by miał blisko - np. Częstochowa :) . Dla mnie i tak będzie Coca-Cola :3 Spoko, jeżeli będzie jakiś minibus DO 5 zł to jadę :D A daleko masz do kościoła ? Poszedł bym zobaczyć ;) Ja mam do krakowa 3,5 h, pobij to i btw. ja bym nie chciał pić, max 1 piwko. Głównie chodzi żeby zobaczyć to łatajstwo na żywo ;p Marmot ! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ja bym chciał poznać na żywo 1jaa. Może w Częstochowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 najlepsza łódź bo środek polski i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 najlepszy wrocław, bo miasto spotkań. joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Geometryczny_%C5%9Brodek_Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Skoro tyle osób by chciało pić (Pieter, Farkraj i Nikas (ale on jeszcze nie może :> )), to może sobie zorganizujmy jakieś spotkanie takie właśnie przy procentowych rzeczach i w jakimś miejscu gdzie każdy z nas by miał blisko - np. Częstochowa :) . już byś chciał! ;p ty w czewie mieszkasz a ja mam 20 min drogi samochodem... proponuje katowice ;) po drodze wszystkim, a i może nawet starego yode zwerbujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 w katowicach jest smród i ogólnie brzydkie miasto ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Farkraj, ja mam 4,5h, pobij to. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 japierdole jak zwykle kazdy bedzie chcial gdzie indziej i tylko bedziecie postowac przechwalki kto co i ile by wypil fail jak zawsze na gmc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 japierdole jak zwykle kazdy bedzie chcial gdzie indziej i tylko bedziecie postowac przechwalki kto co i ile by wypil fail jak zawsze na gmc :) właśnie ! ------------------------------- chcesz sobie gdzie indziej zrobić? TO ZRÓB INNY TEMAT A NIE przechwalaj się gdzie jest najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja wezmę wodę mineralną i jadę przez całą Polskę : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Nie odzywaj się w tym temacie jak nie masz nic do napisania. Kto by mógł przyjechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 omfg : O Po prostu oznajmiam że nie znajdę się na Twoim pro elo zjeździe GMClanu , bo mam za daleko T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Galeria krakowska hmm. miałbym jakieś 30min drogi :D. Ale musiał bym jechać alejami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 @Pablo-GM omfg : O Po prostu oznajmiam że nie znajdę się na Twoim pro elo zjeździe GMClanu , bo mam za daleko T_T mnie nie obchodzi, że nie będziesz :3 i tak nie chcę, żebyś tam był :3 @Dawka83 O było by świetnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Po prostu oznajmiam że nie znajdę się na Twoim pro elo zjeździe GMClanu , bo mam za daleko T_T PS Moim zdaniem nie wypali , z dzieckiem 13 letnim nie ma co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Masz na myśli Dawke83 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Poczekaj jeszcze 10 dni i zobaczy już pod moim nickiem 14 :) Właściwie to ja już mm 14 rocznikowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Pozatym co z tego, że ma 13 lat ? A niech ma sobie nawet 7 lat, co mnie to obchodzi, ważne że może być na tym "spotkaniu" i bawić się razem [bez skojarzeń z nami] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mówię o Tobie po twoich głupawych tekstach wywnioskowałem , że masz 13 lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No wybacz, ale się pomyliłeś i u Ciebie też mogę wywnioskować, że ... Pozatym co ma wiek do spotkania ? Umawiamy się o konkretnej godzinie i już, taka filozofia ? Wybacz, ale mało co mnie obchodzą twoje posty, zwłaszcza gdy NIC nie wnoszą do tematu, więc proszę; nic już nie pisz w tym temacie. Było wszystko dobrze a tu nagle taki pablo-gm przyszedł i już pitoli na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 O Pepsim zapomniałeś ? Spotkanie twórców gier i idziecie na pizze , a co w związku z tematem głównym ? (czyt.tworzenie gier) Zainteresuj userów do tego aby przyjechali , zorganizuj coś (choćby zaplanuj). Chyba mnie rozumiesz ? Nie coś w stylu zjemy po kawałku pizzy i wsiadamy w pociąg do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 To NIE jest ZLOT gmclanu. To ZWYKŁE spotkanie TOWARZYSTKIE. Oderwać się od komputerów, od gier. Tylko porozmawiać, zobaczyć się na żywo. Po prostu MIŁO spędzić jeden dzień RAZEM. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Miło spędzony dzień = latanie po sklepach ? Może wymyśl jakaś wycieczkę edukacyjna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Tak, wycieczka edukacyjna - dzieci o to pozycja 69. Hmm. Może muzea ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Wiesz nie to że chciałem Cię obrazić , ale raczej podpowiedzieć ^.- Ego extrema plujus plujus. EDIT Tyle ode mnie , kończę wypowiedzi w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi