Kazik1 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie dawno pobrałem silnik GmOgre było tam kilka przykładów pooglądałem trochę i nie wiem w czym robione są modele 3D format modeli to .mesh jaki jest do tego program??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Np blender, 3d max itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Albo Milkshape 3D z pluginem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 O tak jak nie umiesz modelować to milkshape będzie idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 blender najlepszy darmowy darmowy darmowy !! program do robienia modeli i nie tylko sam w nim stworzyłem kilka fajnych modeli !! polecam ps: jest dużo poradników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak lbender, blende, wku*** mnie tacy ludzie. Używam go to musi być najlepszy , tak? Nie to żebym, miał coś do blendera bo jest dobry ale skomplikowany. I np w takim darmowym milkshape (bardzo prosty w obsłudze) możemy zrobic podobne modele co w blenderze. Koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 milkshape to dziadostwo nie używaj tego a blendera mało jaki program przebije koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tak lbender, blende, wku*** mnie tacy ludzie. Używam go to musi być najlepszy , tak? gdyby nie ten tok myślenia to firefox nie był by najpopularniejszą przeglądarką. Ale też uważam że z programów za cenę na kieszeń zwykłego użytkownika jest blender. Jest on z nich najbardziej rozbudowany i przy tym darmowy.Po jego ogarnięciu najłatwiej się w nim robi bardziej skomplikowane modele. Ale milkshape też warto zakupić choćby nie do modelowania, a jako konwertera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 hmmm więc na początek użyje milkshape bo jest mniej skomplikowany później poczytam kilka poradników na temat Blendera i zacznę w nim modelować swoje modele dzięki za propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi