pan123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam robię grę ale chciałbym poznać wasze opinie co do tej grafiki ludka z mp5 i famas :D nie jest trochę za jasny ale znowu za ciemny też nie może być :( bo gra jest top down :D typu survival :D jakby coś mówcie opinie swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Głowa DUŻO za mała. Przegiąłeś z barami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to ma być niezły paker :D ma rozwalać każdego co mu stanie na drodze musi być duży :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 dorób mu kilka detali żeby nie był zbyt okrągły, powiększ karabin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to ma być niezły paker :D ma rozwalać każdego co mu stanie na drodze musi być duży :D hehe Skoro wszystko już wiesz i jest idealnie to zamykaj temat -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ANtY nie rozumiesz :D chodzi mi o odcienie ponieważ kolega doradzał żeby przyciemnić i nie wiem :D i tylko o to mi chodzi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ty nie umiesz cieniiować lololol synek, jak ja ci pocieniuje to sie pixele poleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ok skoro tak twierdzisz że umiesz lepiej :D to spróbuj przerobić jeden z przykładów i zobaczymy czy faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 https://gmclan.org/uploader/6488/post_5860_1279313835.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jednak umie lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 to ma być niezły paker :D ma rozwalać każdego co mu stanie na drodze musi być duży :D hehe Żeby rozwalać KAŻDEGOCOMUSTANIENADRODZE nie trzeba być dużym, ani tym bardziej pakerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Uploaded with ImageShack.us Żeby rozwalać KAŻDEGOCOMUSTANIENADRODZE nie trzeba być dużym, ani tym bardziej pakerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 hmy mieniłem na pewnym programie przyciemnienie :D i wygląda lepiej ale pozostawię to tajemnicą aż do wydania gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ta grafika jest naprawdę gówniana troll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 oczywiście ty umiesz wszystko :D heh ciekawe że nie widziałem jeszcze twoich fajnych projektów ... ps nie krytykuj kogoś jak sam nie potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie znam Nikasa dobrze ale był na GMC znacznie długo przed tobą... Nie faworyzuję nikogo ale twoje zachowanie mnie zaczyna denerwować. Co do ludzika trochę za kolorowy, dziwnie wygląda nie wiem na czym to polega. No i ręce są za małe w stosunku do klatki piersiowej, no i broń ma za małą, no i wygląda jakby ją trzymał między nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 oczywiście ty umiesz wszystko :D heh ciekawe że nie widziałem jeszcze twoich fajnych projektów ... ps nie krytykuj kogoś jak sam nie potrafisz Luknij moze w jego sygne? No i sry, ale lepiej narysowałby to sparaliżowany orangutan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ps nie krytykuj kogoś jak sam nie potrafisz idąc twoim tokiem "myślenia" krytyk filmowy musi umieć robić filmy itp? :thumbsup: a co do tego: oczywiście ty umiesz wszystko biggrin.gif nie, ale myślę, że moja grafika aż tak bardzo nie odstrasza heh ciekawe że nie widziałem jeszcze twoich fajnych projektów ... nie każdemu musi się podobać moja praca, ale z reguły nie obchodzi mnie zdanie trolla co o niej sądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 zdanie trolla co o niej sądzi kogo nazywasz trollem ?? ps poprawiłem tą jasność obrazu jak teraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 nie zajmuj się jasnością tylko całym ludkiem bo wygląda nie najlepiej po 1.zrób chudszą klatkę piersiową. Jeśli już ma być pudzianem to zaznacz mięśnie na rękach. po 2.Zrób grubsze ręce po 3. Powiększ głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Wy nawalajcie, a ja dobiję płonącą oliwą ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 i jeszcze ta broń... niby ok, ale jakoś tak śmiesznie wygląda trzymana przez tego ludka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 kogo nazywasz trollem ?? ps poprawiłem tą jasność obrazu jak teraz ?? Sądzę , że ta odpowiedz Cię usatysfakcjonuje . Super pracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Najlepiej spróbuj to narysować od nowa. To po prostu nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mnie to ciekawi czemu ta broń taka dziwna taka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 wiem narysuję od nowa i w edicie wam pokaże :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ok proszę bardzo to moje wypociny z dzisiaj :D na razie bez broni bo się was o zdanie pytam tylko :D ps :D sorki za duble posta nie wiem jak mogłem przeoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 100 razy lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 o kurde duble post mam deda :D KOMENTUJCIE !!! :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi