Hanjuso Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 hmm jezeli stoje przy scianie, to dostaje, chociarz przeciwnicy sa po 2 stronie ;| (naboje przez sciany przelatuja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Hehe, przy opisie zapomniałem w sumie o kilku sprawach, ale za to zrobiłem na szybkersa przykład. Troche inny bo nikt nie strzela wiec flaki leca wszedzie w kolo, ale wygląda też dobrze. https://gmclan.org/up993.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Próbuję to caly czas naprawić ale niemogę.Może mi się uda tak jak z nabojami jak trochę pokombinuję.Jeśli ktoś wie jak to naprawić to pliss pomocy. edit CO do ściany poprawilem i dodalem kilka dźwięków (jak gościu obrywa przy strzale i przy zaladowaniu pistoletu) Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 w tej poprawionej wesji też jak stałem przy scianie to obrywałem.... droche drażniące :D Aha... mysle że jak na pierwszy lewel troche za trudne... wrogowie za łatwo trafiaja do playera... :) i fajnie by było jakby ta fabuła którą opisałeś była w jakimś intrze albo coś :) Bo kto włączy nie bedzie wiedział o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Tylko problem mam bo ja intra nieumiem zrobić. A co do ściany ta poprawka rzeczywiście byla niedokladna na kompie mam już na 100% dzialającą poprawkę. edit już sobie jednak prawie z intrem poradzilem lecz niemam muzyczki do intra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ściągnołem włączyłem i ... jakieś dzwięki typu "bzzy pryk" zabili mnie i przywiecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Mi dziala normalnie. edit jest wersja z intrem Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 simmonel znowu coś krzaczy przy starcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jakiś błąd po intrze wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 jaki?? Mi żaden nie wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Chcialbym was poinformować że niedlugo nowe demo z trybami: Missions, Deathmatch, Capture the flag sorki za double posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 pokazuje że nie ma jakiegoś pliku, a jeśli nie wierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Pewnie zrobiłeś odwołanie do pliku typu >c:\katalog\podkatalog\plik.bmp<, albo zapomniałeś dać z grą jakiegoś pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Rzeczywiście aby ci dzialalo musisz skopiować tam z wersji bez intra pliki klawiatura.script i joystick.script jest juz wersja z intrem dzialająca i dodatkowo trybem kill'em all a prace nad trybem deathmatch i capture the flag zostaly zawieszone na okres nieokreslony Download edit oglaszam wielki turniej w trybie kill'em all kto więcej zabije screenshoty robi się S proszę wpisywać ile nabilo się punktów i na dowod wstawiac screenshoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 nie wiem czemu ale w trybie kill'em all ludzi nie reaguje na wciskane klawisze ... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A missions dziala?? może nie weszles w options i nie zaznaczyles klawiatura?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Fajna gierka. Ale zrób poprawioną wersję po gdy ten temat będzie miał 5 stron to nikomu nie będzie się chciało szukać w tym temacie wersji bez intra. Daj te wszytkie pliki do jednej wersji... 8} EDIT: Mam propozycję dla administratora: Przydałby się dział "Zapowiedzi". Dużo osób chce dać swoje projekty ale są w trakcie robienia i nie mogą ich dać. "zapowiedzi" to byłby dział gdzie zachęcałoby się innych użytkowników do ściągania swoich gier. Screeny, ulotki i plakaty. Proszę o poważne potraktowanie mojej prośby. EDIT2: Chodzi ci oto abym w zip wpakowal i wersję bez intra i z intrem?? Nie, tylko pliki klawiatura.script i joystick.script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 chodzi ci o bląd micansera ?? jeśli tak to w aktualnej wersji jest poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Na drugiej mapie nie ma drzwi!!! *^* A w pierwszej drzwi są solid! Trzeba pokombinować aby dotknąć ich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Sorki, ale wpadka już wstawiam. a drzwi nie są solid po prostu są tak glupie że niechcą normalnie dzialac. Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Rozpoczynam konkurs zabilem 13 ludzi oto screen: Jaki dostanę wyrok?? :lol2: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Teraz lepiej, ale wydaje mi się że przeciwnicy strzelają do paska życia, a nie do gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Uzyskałem wynik chyba 20 i czym prędzej wyłączyłem grę, bo odstraszyła mnie muzyka i okropne dźwięki. Wyłączenie i ch w opcjach nic nie daje... Popraw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Już i drzwi też trochę poprawilem Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no, w tej nowej wersji mi śmiga. ale grywalność by wzrosła gdybyś dodał bieganie na boki dla gracza ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 mogę dodać ale zaproponujcie na jakich klawiszach. Albo dopiszcie w pliku klawiatura.script i wstawcie na forum albo wyślijcie na nitka111@vp.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 najlepiej by było gdyby ludek biegał na boki gdy jest wciśnięty shift i strzałka kierunki (np. lewo/prawo) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Już robię. Niestety niewiem jak to zrobić przy obrotach bo zrobilem tak: if keyboard_check(vk_left) { if keyboard_check(vk_shift) { x-=1 } else { direction+=5; } } if keyboard_check(vk_right) { if keyboard_check(vk_shift) { x+=1 } else { direction-=5; } } ale zapomnialem że przy obrotach to będzie raz na boki, a raz przód i tyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Najlepiej jakbyś zrobił chodzenie jak w grach FPP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 a dokladniej?? edit już wiem o co ci chodzi ale ja myślę że tak jest lepiej w grach od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi