Kendzop Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 https://gmclan.org/up767_4_bandito.html oto link do gry oceńcie ją :sp_ike: sterowanie : strzałki - ruch postaw bombe - spacja F5 - zapisz F6 - wczytaj gra jest prosta :D hehe gra polega na zdobyciu klucza i ukradnięciu kasy z sejfu hehe proste no nie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 EEE no to nie ma sensu. Nie opisałeś ani gry , ani nie dałeś screena. Nie ma żadnej reklamy,. w tą gre nie zagra milion ludzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 BigShark... o jakiej reklamie ty gadasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 napiszcie coś o grze a nie o jakiś reklamach :angry: słyszycie :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 No dobra czas to ocenić :P grywalność: 7 Video: 3 (najbardziej dowaliły mnie te obkręcające się ludziki :)) Audio:3 (Ja tam tylko muzyczkę midi słyszę)) Ale gra ogulnie jest faina lecz któtka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Grafika cieńka jak barszcz, nawet nie wiem kim/czym się poruszam. Brak startu, końca to nie wiem. Brak limitu żyć, bra odnawialnych bomb w czasie śmerci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Grafika beznadziejna, myślałem że to się czołgiem jeździ na początku a teraz to w sumie nie mam pojęcia. Gdy się kopnie w kalendarz to się restartuje tylko twoje położenie a nie cała gra. Dźwięki ? Nie oceniam bo brak (oprócz muzyczki). Ogólnie podoba mi się pomysł na styl gry. I tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Kendzop o prawa autorskie to ja bym się na twoim miejscu nie martwił Poza tym jestem ciekaw czy ty przypadkiem jakiś nie złamałeś a chodzi mi tu o muzykę ciekaw jestem czy sam ją robiłeś bo nie wydaje mi się a w credits'ah nic nie pisze na temat wykonawcy jest tylko itp. ^^ edit: jak na początkującego gra może być ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Grafika jest słaba, jest tu tylko muzyka, przeciwnicy mają broń, ale z niej nie korzystają, pomysł na gra całkiem fajny. Jeśli popreacujesz nad grafiką i dźwiękami gra będzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyluś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mi sie gra Bardzo podoba mam tylko 1 zastrzeżenie o wiele za krótka a tak to super oczywiscie poza grafą ale masz + bo przynajmniej sam robiłeś (NIE TO CO JA W MOJEJ GRZE KTÓRĄ KONCZE :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Słaba ta giera i czemu przeciwnicy nie strzelają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 nawet fajna... tylko krótka edited by Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 pomysł dobry, ale wykonanie troche gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi