Paqoo Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Sprzedam Fallen OTS I Edytowana mapa Evolution. Mnóstwo autorskich expowisk i questów. Ciekawe skrypty. Niskie exp rate. OTS RPG. Tibia 8.42 TFS 0.3.4 Dostępne zdjęcia. Proszę pisać na GG: 4533113 Cena: 60 zł Zapraszam na Fallen OTS 2! Skill rate: x5 Magic rate: x3 Loot rate: x2.5 Spawn rate: x3 Pvp: 8 lvl Summons: 2 Domki: 30 lvl Gildia: 30 lvl Kills to rs: 4 Kils to ban: 6 Notations to ban: 6 Mapa została przygotowana przez doświadczonego mappera. Na naszej stronie www znajdziesz opisy miejsc. Posiadamy war system, system aukcji, forum z tradycją, opisy przedmiotów, kalkulator, SMS Shop. Questy na outfity. Update co tydzień! Server: 24/7 Global save: godzina 18 Zapraszamy na www.fallen-ots.pl! Gwarantujemy unikalną mapę i ciekawą rozrywkę! To nasz drugi OTS. Podchodzimy do tego poważnie. Sprawdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Piszę do Ciebie przez 24h a ty nie odpisujesz no no no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Gdzie pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Na GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Sprzedam Fallen OTS I Edytowana mapa Evolution. Mnóstwo autorskich expowisk i questów. Ciekawe skrypty. Niskie exp rate. OTS RPG. Tibia 8.42 TFS 0.3.4 Dostępne zdjęcia. Proszę pisać na GG: 4533113 Cena: 60 zł Zapraszam na Fallen OTS 2! Skill rate: x5 Magic rate: x3 Loot rate: x2.5 Spawn rate: x3 Pvp: 8 lvl Summons: 2 Domki: 30 lvl Gildia: 30 lvl Kills to rs: 4 Kils to ban: 6 Notations to ban: 6 Mapa została przygotowana przez doświadczonego mappera. Na naszej stronie www znajdziesz opisy miejsc. Posiadamy war system, system aukcji, forum z tradycją, opisy przedmiotów, kalkulator, SMS Shop. Questy na outfity. Update co tydzień! Server: 24/7 Global save: godzina 18 Zapraszamy na www.fallen-ots.pl! Gwarantujemy unikalną mapę i ciekawą rozrywkę! To nasz drugi OTS. Podchodzimy do tego poważnie. Sprawdź! dupe sobie sprawdź yeabunny spamerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Za chwilę wszystkich użytkowników gmclanu krew zaleje :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Kocham Cię Piotrze i wiem, że stwórca, wynagrodzi mi te zniewagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Kocham Cię Piotrze i wiem, że stwórca, wynagrodzi mi te zniewagi. Nom, może wynagrodzi cię mózgiem, to by było DOBRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Kocham Cię Piotrze i wiem, że stwórca, wynagrodzi mi te zniewagi. narcyzie, lepiej idź do stwórcy już teraz, bo dostaniemy większą nagrodę za twoją obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Nikt tu nie gra w tibie i nie będzie grał. Dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Szczerze to wątpię czy ktoś by ci kupił nawet jakbyś sprzedawał za 5 zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Sprzedałem już pare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Piszę do Ciebie przez 24h a ty nie odpisujesz no no no. Więc? Ja chcę kupić :/ Kocham Cię Piotrze i wiem, że stwórca, wynagrodzi mi te zniewagi. Nie żebym Cię obrazał, ale to wygląda jak byś był gejem. Sprzedałem już pare. Za 0 zł :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 To moja oferta. Nie można dogodzić każdemu. Sa osoby, ktore widza korzysc z posiadania tego OTS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 chcę kupić twój ots - a ty mi nie odpisujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 dam Ci za ten ots -150 zł! zgoda? w rozliczeniu będziesz mi winny jeszcze 150 zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi