wikku9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 loloek, bo bolek to pedał [ b ] czy [ size ] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 bo się liczy :D Verdana czy Arial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 arial bo lubie syrenke arialke szybka edycja czy pełna edycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Aktualizacja pierwszego postu :) pełna, ma więcej możliwości :P cytuj czy odpisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 odpisz, bo cytuj nie wiem jak używać (w ogóle do czego to służy i czy działa?) czytuj czy odpis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 czituj, bo czitowani jest fajne szybkość czy prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shabowy Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Predkosc GML czy C++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 C++ czy GML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 @UP Czemu nic nie napisałeś ? EDIT: A no tak, sorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 sugeruję mu, że to pytanie już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Kody czy mody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Mody, nie wszystkie psują grę, a kody tak. Szczegółowe 2D czy niskiej jakości 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 szczegółowe 2d cola czy pepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 było kola czy pepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 I czytajcie pierwszy post ... trzeba też napisać, dlaczego tą odpowiedź wybrałeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tą czy tamtą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tą, bo tamtą szlag trafił. :o Adam czy Ewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ewa, żeberko ty moje :P Kubek czy szklanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Szklanka bo można się poślizgać. Doda czy Justin Bieber ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Doda, bo rzuciłem monetą i na nią wypadło :rolleyes: w góry czy nad morze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Może bo nie jestem pewien. L.O.T.R. czy H.P. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Harry Potter - ja go po prostu kocham, naprawdę, mogę oglądać go 10 razy i nie znudzi mi się, jak się dowiedziałem o śmierci Sam-Wiesz-Kogo to normalnie tak się cieszyłem :D C czy C++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 C++ bo nie wiem co to zamknijcie mordy czy won z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Przeczytaj pierwszy post i zmień/usuń post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 przeczytaj go jeszcze raz i zmień wrogie nastawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wrogo nastawiony? niee, ja chcę tylko żeby był porządek w tym temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Więc kontynuuj i nie zaprzątaj sobie głowy czy pytanie C czy C++ ma jakikolwiek sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Sam-Wiesz-Kto czy Tamci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 SWK! bo to nie ciota :) Q czy W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Q bo daje bondowi gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi