GMcliker Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 g36c bo ma fajny design Ziemia czy Słoneczko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Heja ! 10 strona ! :D Podsumujmy kto najwiecej zadal pytania i odpowiedzi: Fajny podium co nie ? :D Aczkolwiek troche sie boje, ze zle policzylem posty :F Dziekuje wszystkim, ktorzy sie przyczynili do powstania tak "duzego" tematu, mam nadzieje ze bedzie sie on owocnie rozwijac ;) I tych zlych co robia offtopy i nie czytaja pierwszy post - Pablo-GM :3 Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam ;) PS: Przepraszam za bledy ortograficzne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Bigos ugniatany łokciem mojej babci czy kapusta kiszona gnieciona stopami wuja Zenona ? Zapomniałem odpowiedzieć , ziemia bo słoneczka mam już dosyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 G36C bo oryginalnie wygląda i nieźle strzela :). Holset czy Garrett ? Edit: 1.bigosik 2.haha brązowy medal, czołówka Gmclanu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Nie wiem co to. :[ Ale biore Holset bo jest krótsze. Harry Potter i kamień filozofczny czy Harry Potter i komnata tajemnic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Wolę Harrego Portfela i komnatę złodziei bo ciekawsza. Zgredek czy Gollum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Gollum bo uwiódł mnie pięknymi dużymi oczyma . Kabanosik z majonezem czy bez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 bez laptop czy pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pc aha czy acha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 aha bo nie błąd ortograficzny Perkolator czy tokamak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Perkolator, panie słowo twórco :) Demotywatory czy Komixxy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Demotywatory bo w nich są czasem komixy, a w komixxach nie ma demotywatorów :). Sylwetka Korodzika, czy Wikku9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 wikku9 bo to ja maluch czy bugatti veyron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Veyron, a nastepnie sprzedałbym go, bo jest cholernie nieekonomiczny i kupiłbym sobie 200000zł/200zł = 10000 maluchów. Dodge Stealth czy Mitsubishi 3000gt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Veyron, a nastepnie sprzedałbym go, bo jest cholernie nieekonomiczny i kupiłbym sobie 200000zł/200zł = 10000 maluchów. Dodge Stealth czy Mitsubishi 3000gt ? Nie lepiej zrobić ? Mitsubishi , bo w tym aucie pierwszy raz miałem wypadek . Stół z powyłamanowdadashdiasjddYMI nogami czy stół bez nóg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 stół z powyłamywanymi nogami bo ma nogi ale wyłamane orbit czy winterfresh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nie lepiej zrobić ? Oj ty zbereźniku ty! (a tak apropos to chyba by fujara odpadła po tylu razach) Winterfresh bo lepiej przeczyszcza (nie testowałem) uy czy ły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 uy bo ły to puont ułdokrafićni platform shooter 2d czy amnegarion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 platform shooter 2d bo cały czas go robię a Amnegarion odszedł w cień :(. SE czy Nokia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 nokia bo uzywam mam 8 lat czy mam 18 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 SE bo pierwszy mój telefon. b czy i Wikku 8 bo jesteś trochę głupkowaty : D b czy i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 b bo częściej się używa. CSI Miami czy CSI NY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 w11 bo ani tego ani tego nie oglądam : D Harry Portier czy WłaTca Pierscieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Harry Portier czy WłaTca Pierscieni było, ale bez buenduff Gwiezdne Wojny czy Startrek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 gwiezdne wojny bo są o nich klocki lego ;d code::blocks czy micro$h1t visual ce-plus-plus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 VS bo chyba lepszy :). Siostry bezendu czy mały głód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Mały głód dupa czy cycki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Było : ) Kolega mnie wiedyś zapytał o coś takiego [wiem, że jest żenujące no nic nie poradze :D] Wylizać kozie dupe czy umrzeć ? No mówie Wam, tak mnie zapytał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 dupa czy cycki? Lubie barszcz ;/ Jajko czy kura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 kura bo wolę rosół niż jajecznicę Genowefa czy Jadwiga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi