zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kiedyś grałem w taką fajną strzelankę... nie pamiętam właśnie nazwy, ale chyba było to z serii ghost of recon. Pamiętam, że 11. (chyba... a może 6...) misja była odbijaniem zakładników z więzienia. Kojarzy ktoś tę grę? Akcja działa się jakoś tak w okolicach teraźniejszości. Pomóżcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 moze jakies screeny? dokladniejszy opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kojarze taka misję w tactical ops to coś jak CS ale inne misje bronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Kojarze taka misję w tactical ops to coś jak CS ale inne misje bronie. Tactical ops nie; coś innego, i jak widzę po screenach, ładniejszego :) moze jakies screeny? dokladniejszy opis? Ok... więc wybierało się grupkę 6 komandosów (max 3 drużyny po max 2 osoby); jak w pobliżu byli wrogownie, na celowniku pojawiała się czerwona kropka. Niewiele więcej pamiętam, bo ostatnio w nią grałem... jakieś może 4-5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Codename: OUTBREAK ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie... bronie istniejące w rzeczywistości. Lub bardzo przypominające takowe. Komandosi byli ubrani w "roślinki", a każdemu można było wybrać broń z kilku dostępnych. Coś mi się też kojarzy, że byli komandosi podstawowi i zaawansowani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ghost Recon: Desert Siege? Akcja gry dzieje się w 2008 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 a jaka szata graficzna, rodzaj widoku, np 3d, jesli 3d to czy kiepska grafika (kwadratowa i puste mapki), no cokolwiek co ułatwi, najlepszy byłby screen lub coś z gry (w obrazku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 generalnie, widok pierwszoosobowy, chyba trzecioosobowy też był, grafika 3d, może z 2003(?) roku, grafika nawet ładna (taki cs, coś koło), drzewka to było kilka tekstur przecinających się nawzajem, czyli tak trochę oszczędnie z objektami :) Po podejściu do czegoś było brzydkie, ale z daleka całkiem ładne. Jeszcze w pamięć zapadło mi takie coś, że klawiszmi robiło się większość rzeczy (kucanie, wstawanie, leżenie, noktowizor, zoom itp.), a w misji z więzieniem można było rozwalić reflektor, strzelając w niego :) Screenów niestety nie mam, bo gra zaginęła daawno temu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 chopie, zdaje mi sie ze mowisz o codename outbreak bo podobny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie codename outbreak, ale coś bardzo podobnego. Koleś nie ma takiego ekraniku na karabinie, poza tym wygląda na podobną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Enemy cośtam: Vietnam Koniecznie musi być to "cośtam". zaraz poszukam Edit: Znaczy się Elite Warriors: Vietnam A i strzelam, bo screenny mi sie nei wczytuja. O, albo któryś z rainbow six. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 1 część rainbow six bo Pamiętam, że 11. (chyba... a może 6...) rainbow six generalnie, widok pierwszoosobowy, chyba trzecioosobowy zgadza się; taki cs, coś koło zgadza się; Po podejściu do czegoś było brzydkie, ale z daleka całkiem ładne. to też; szcze w pamięć zapadło mi takie coś, że klawiszmi robiło się większość rzeczy (kucanie, wstawanie, leżenie, noktowizor, zoom itp.) i to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Niestety, nie, ale baardzo podobna. Tylko akcja działa się głównie na terenach otwartych (las, pole, miasto), a w pomieszczeniach tylko niewielkie części misji. Ale już blisko hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Kojarzy mi się z conflict desert storm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Jeszcze nie to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Może Hidden and Dangerous : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Joint Operation ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Soldier of Fortune Soldier of Fortune II Double Helix albo któryś ze SWATów, może teściowa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 a pamiętasz może jakiś rozkaz dawany podwładnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 OPERATION FLASHPOINT? któraś część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 ghhost recoon 1 czzesc? ew ghost recooon advence warfare czy jak to szzlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Kiedyś grałem w taką fajną strzelankę... nie pamiętam właśnie nazwy, ale chyba było to z serii ghost of recon. Pamiętam, że 11. (chyba... a może 6...) misja była odbijaniem zakładników z więzienia. Kojarzy ktoś tę grę? Akcja działa się jakoś tak w okolicach teraźniejszości. Pomóżcie :) Ten opis odpowiada pierwszej części Conflict: Desert Storm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi