Czarny Ass Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Czy Hedge Hog znaczy "wieprz zabezpieczeń"? Bo tak tłumaczy translate google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 http://megaslownik.pl/slownik/angielsko_po...118765,hedgehog ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ._. Ale nie hedgehog tylko hedge hog. Hedge hod - odstęp ma być! Wiem co to znaczy hedgehog. EDIT: Czemu już nie jesteś modem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 hedge hog ci tlumaczy wieprz zabezpieczen bo 'to hedge' to zabezpieczac albo zabezpieczenie, no a hog to wieprz Podalbys cale zdanie bo tak nie wiadomo o co moze chodzic, chociaz na 99% jestem pewien ze to poprostu hedgehog z odstepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 skąd te słowa wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 sonic the hedgehog co znaczy: jeż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Hedgehog razem znaczy jeż - a oddzielnie? Słowa wziąłem znikąd, po prostu nie wiedziałem jak nazwać grę, więc wziąłem zacząłem kombinować aby ludzie się mylili i wpadłem na hedge hod (oddzielnie). No i teraz nie wiem, czy przypadkiem oddzielnie nie znaczy tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Nie. To już zupełnie inny wyraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ale radze zmienić nazwę bo to wygląda na pomyłkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 "Hedge Hog" = "Wieprz Żywopłotowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi