Darlix Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Temat przeniesiony do valhalli! Nikogo to nie obchodzą, jakies artykuły w cd action, czy Ci sie podobają czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 To się robi śmieszne. Ludzie offtopowali o 3D przez ok. 5 stron, ja wysłałem jeden post pod temat który narzucił ktoś inny a i tak ktoś musiał użyc mojego posta jako przykład o offtopie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dziwne że nawet jeden admin nie zainteresował się tym offtopem XD YXE! MORRO! RANMUS! WHERE ARE YOU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Śmieją się z tego jak przybiliście chłopaka który szukał pomoc (wrednego chłopaka). I piją szampana w podziękowaniu że odwaliliście za nich dużo roboty. Bo z tym dzieciakiem jak mniemam offtopów i nie potrzebnych tematów było by więcej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi