GMcliker Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Masz alergiczne zapalenie spojówek, mam podobnie. Lepiej nie kąpać się w tym jeziorze, jeśli nie chcesz aby cię oczy bolały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Masz alergiczne zapalenie spojówek, mam podobnie. Lepiej nie kąpać się w tym jeziorze, jeśli nie chcesz aby cię oczy bolały. no shit sherlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 temat o alergii na 2 strony, luudzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 http://www.nygus.pl/ http://www.youtube.com/watch?v=lRFLzOTknv8...feature=related Ale czym jest negus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Też chciałem odpisać ale zauważ, że jest zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Faktycznie ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 uwielbiam nurkować z otwartymi oczami ofkors A ja lubię, gdy oddychasz pod wodą. Spróbuj! To orzeźwia! Pewnie masz alergie na wodę, kup se google i w nich poszukaj. Znaczy gogle i coś na nos. Ewentualnie butlę powietrzną. Przydałby się też lekarz i o dziwo:DADADADAM!!!: lekarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 UP@ Taka jest średni poziom postów na tym forum , nie dziw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 nie zobaczyłem nic nienormalnego w wyrażeniu "nie kąpać się" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 nie zobaczyłem nic nienormalnego w wyrażeniu "nie kąpać się" :/Według mnie mu chodziło o to kąpanie w sensie zmywanie brudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Jak się specjaliści rozgadali, to chyba nie jest forum od gier i gm'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ale śmieszne kąpać się hahahahhahahaha xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Według mnie mu chodziło o to kąpanie w sensie zmywanie brudu. Ale śmieszne kąpać się hahahahhahahaha xD . nie zobaczyłem nic nienormalnego w wyrażeniu "nie kąpać się" :/ facepalm. chodzi mi o to, że pływanie w jeziorze to 80% moich wakacji, i mam z tego tak po prostu zrezygnować? nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 chodzi mi o to, że pływanie w jeziorze to 80% moich wakacji, i mam z tego tak po prostu zrezygnować? nie ma mowy tak, masz zrezygnować z pływania w jeziorze, gdzie jest coś, na co masz alergię. tak właściwie, to czemu pytasz o takie rzeczy na forum dla tworzących gry? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi