Darlix Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://www.youtube.com/user/kirchenhasser :bash: Gość bluzga że Polska to chamy, bydło, tłuki itp i wkurza mnie to że na całą wliczając wszystkich. Jakie ma do tego podstawy? Że był 2 lata na studiach w Polsce? To nic nie zmienia. Hmmmm... :death: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 http://www.youtube.com/user/kirchenhasser :bash: Gość bluzga że Polska to chamy, bydło, tłuki itp i wkurza mnie to że na całą wliczając wszystkich. Jakie ma do tego podstawy? Że był 2 lata na studiach w Polsce? To nic nie zmienia. Hmmmm... :death: ? Lolik i ja mieliśmy z nim do czynienia jakieś pół roku temu. nie gorsz się, to prawdopodobnie troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wiem, ale niech reszta społeczności się dowie co inny sądzą o nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Wiem, ale niech reszta społeczności się dowie co inny sądzą o nas. pojedynczy, być może trollujący przydupas to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zawód: Banker, sales manager, interpreter, translator Sam nic więcej sobą nie wykazuje reprezentuje, tłumok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Sam nic więcej sobą nie wykazuje , tłumok. reprezentuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No i co ? Jego działalność tak bardzo cię boli ? Niech sobie wrzuca, nikt mu chyba nie zabroni. A to, że Polska to naród debili, to głównie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jesteś Polakiem, więc jesteś głupi, Marek s. też widocznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Picza: Jeśli Marek.S jest głupi, a Ty jesteś poziomem ho ho i trochę w tyle od niego, to jak siebie nazwiesz? To może polska jest jeszcze dla Ciebie zbyt kulturalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jesteś Polakiem, więc jesteś głupi, Marek s. też widocznie? Nie podlizuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Koleś nie znosi kościółu w Polsce. Skąd pewność, że polaków też? EDIT: A! Jest! To klasyczny przyklad kulturalnego polaka: ThePrzekozak i zarazem potwiedzenie mojej opini ze naród polski sklada sie z ok 60%? bydlaków, chamów, zlodzieji, pijaków, prostaków,? cwaniaków itp elementów patologicznych. Jak tak nie znosi polski to po co w ogóle ma o niej filmiki i wypowiedzi? Mi tam Szwajcaria nie przeszkadza, a nawet jakby mi przeszkadzała nie popisywał bym się tak. Nie mam zbyt dobrego skojarzenia z Niemcami i Ruskami, a jakoś ich nie bluzgam. KOLEŚ SIĘ POPISUJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 @Darlix: Zmień translator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi