R.o.b Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam! Właśnie pobieram Visual C++ C++ Builder i w opisie znalazłem, że nie można wykorzystywać go (w wersji zarejestrowanej za free) do celów komercyjnych. Czyli jeżeli robiłbym jakiś program lub grę na konkurs i dostałbym jakąś nagrodę to złamałbym prawo? Proszę o szybką odpowiedź kraznal E: przepraszam pomyliłem się z programami :) Chodzi mi o C++ Builder. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie złamałbyś jeżeli ta gra nie będzie potem przez tą firmę, która organizuje konkurs sprzedawana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 kwestia po co ci to gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 dlaczego nie Visual C++? Komercyjne darmowy, i IMO aktualnie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie jest nigdzie napisane, iż co w nim napiszesz/skompilujesz jest firmy Borlanda. Ta licencja dotyczy Buildera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 kwestia po co ci to gowno A właśnie. Lepszy jest Visual według mnie. Przynajmniej można używać wersji Express do celów komercyjnych. Ale wybieraj co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A właśnie. Lepszy jest Visual według mnie. Przynajmniej można używać wersji Express do celów komercyjnych. Ale wybieraj co chcesz. on mówił o C++ builderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 on mówił o C++ builderze Wiem, że mówił o Builderze. Tak jak on sądzę, że Builder jest ble :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi