GMTraker Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 co to za zapalniczka, że żeby zapalić trzeba mieć ogień <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 co to za zapalniczka, że żeby zapalić trzeba mieć ogień Ehh..tam gdzie strzałka pokazuje gdzie uruchomić to ja się tam da ogień,wytwarza prąd,który wędruje przez kabel do pojemnika z ogniem,który pod wpływem prądu otwiera się,ogień podpala acid,który świetnie się pali,i............wow,jest ogień Edit:założyłem że ten pojemnik z ogniem to jakiś cuś który wywołuje iskrę która zapala acid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 A jak się zapisuje? (w starej wersji bo nowa nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ja klikam S, a potem klikam, przytrzymuję, przeciągam po całej planszy i puszczam. Klikam k i mam wszystkie zapisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 moj kurs na zapalniczke ; ) edit: dorzucam na zapałkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 zajmijcie się czymś pożądnym ;) a nie jakieś zapalniczki. Pobawcie się w logic gates, ja zrobiłem sobie XOR'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 zajmijcie się czymś pożądnym ;) pożądnym może wertowanie słownika ortograficznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jaklub wiesz że pisanie posta tylko w celu poprawienia czyjegoś błędu ortograficznego na wielu forach jest uważane za spam? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jaklub wiesz że pisanie posta tylko w celu poprawienia czyjegoś błędu ortograficznego na wielu forach jest uważane za spam? :) a ten, na który odpowiedziałem, to za off-topic? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ciekawe, mój post dotyczył powder toya i tego co w nim zrobiłem. Twój 1 post to raczej spam i offtopic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Tak więc, jest tam dużo materiałów, ale nie wiem do czego służą. wyjaśni ktoś? nie chodzi mi o fire, c4 clone water tylko te urany phot nscn.... Niewygodny ten interfejs Nareszcie!!!!!! zrobiłem neutrony, bez neutronów! Próbowałem plutonowi cisnienie zrobic gazem, troche neutronow ale wybuchalo! zalałem nitrem i pusciłem sparka! COOL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja już to dawno wiem,i mnie to wkurza bo pluton to dobre paliwo do jednego z moich tajnych urządzeń,dlaczego mnie to wkurza?? BO NAGLE ZACZYNA WYTWARZAĆ NEUTRONY KTÓRE WSZYSTKO PSUJĄ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 hmmm... takie tajnie że go nie ma :P pewnie samochód zrobiłeś. A będzie tam fizyka ciał stałych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 nie samochód,elektrownie,która przez neutrony wybucha -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Wyszła już wersja 35.0, 10 minut po tym jak zdobyłem 34.0 ;/ Okienka lepsze, bo dojdziesz do konca zanim wyjdziesz za burtę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Mój przykład na zapalniczkę: Na końcówce można bez C-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 @up:moja była bardziej estetyczna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Niestety tak, plagiacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Ja już to dawno wiem,i mnie to wkurza bo pluton to dobre paliwo do jednego z moich tajnych urządzeń,dlaczego mnie to wkurza?? BO NAGLE ZACZYNA WYTWARZAĆ NEUTRONY KTÓRE WSZYSTKO PSUJĄ!!! Dlatego używa się uranu i daje dobry system chłodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Niestety tak, plagiacie Jaki plagiacie? Sam to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Według kontrola jak ktoś wpadł na tak mało znane urządzenie jak zapalniczka wcześniej, jest to plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Nie. Nazwałem plagiatem ALTa na cześc jego nicku i sygnaturki 'CTRL nie sciongnolem od ciebie nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Obaj jesteście natomiast parodiami człowieka i plagiatami debili do zamkniecia w klatce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 to znaczy że to twoje multikonta :P Koniec nie odpisuj na to, Mallo srry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jest nowa wersja Powder Toy'a,36.3,powruciło stare dobre dolne menu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Jestem początkujący, od niedawna się tym bawię. Zrobiłem procesorw starym powder toyu, który może wykonywać nieograniczoną ilość komend w jednym momencie, lub może po kolei np. 2 polecenia na raz - po wykonaniu 7 poleceń itp. Procesor ma 10 tzw momentów. (w drugim procesorze będzie więcej :P) Chce zrobić wnętrze komputera. Czy w ogóle możliwe jest zrobienie np. stacji dyskietek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Obaj jesteście natomiast parodiami człowieka i plagiatami debili do zamkniecia w klatce. Czy każdego musisz wyzywać od debili i używać innych słów do obrażania publicznie kogoś? No sory ale tak się nie robi. I wybaczcie za offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja Ci wybaczam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ehh..Ale to się szybko rozwija,już jest nowa wersja,36.6 -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Jest już wersja 37, doszły między innymi pioruny i plazma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi