Marcin T. Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Tytuł: Rubin Magic Gatunek: platformówka Opis: Zły król krainy Inmaris ukradł magiczny rubin o nazwie Łza świata, przez to na świecie zapanował chaos. Zniszczył go wewnątrz wulkanu, a jego kilka odłamków które straciły kolor ukrył i zabezpieczył pułapkami, ślepymi zaułkami itp. Musisz odzyskać wszystkie odłamki i połączyć je wewnątrz wulkanu. Czeka na ciebie wiele niebezpieczeństw i wrogów. Musisz uratować świat przed zgubą i odwiecznym chaosem. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja, GM, Internet Muzyka: Na 99% Brak Screeny: http://img195.imageshack.us/img195/4310/67927500.png http://img682.imageshack.us/img682/2723/87941130.png Wiem, że zapowiadałem inną grę, ale się mi przed przypadek skasowała, więc postanowiłem zrobić inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Oklepana fabuła i niezbyt dobra grafika... Mam nadzieję, że będzie to klasyczna platformówka, która wciągnie na dłużej. Z oceną poczekam, życzę powodzenia ;) @Up "Wiem, że zapowiadałem inną grę, ale się mi przed przypadek skasowała, więc postanowiłem zrobić inną." Ps. Następnym razem rób kopie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Oklepana fabuła ta fabuła jeszcze nie była używana, więc jak miałaby być oklepana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzięki za dobre słowa :) Nie spodziewam się zbytnio wysokich ocen, jestem początkujący. Przygodę z GM zacząłem miesiąc temu. Właśnie staram się zrobić taką platformówkę, mam nadzieje, że mi wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Zastanawia mnie, gdzie w tej platformówce są elementy logiczne :rolleyes: . I po co wymyślać taką fabułę... Przecież to się nie nadaje do takiej gierki... Czy w pacmanie była jakaś fabuła (na automatach) ? Nie, a zobaczcie jaki to hit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Chciałem powiedzieć, że w grze chyba nie będzie muzyki :( Więcej napisałem tutaj: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi