kubal09 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zrobiłem pewien program i mam problem - chcę aby nie dało się go wyłączyć. Ani przez ALT+F4 ani przez ALT+CTRL+DEL, tylko przez reseta. Czy da się cos takiego zrobić w GM-ie? Jeśli się da to jak? Pozdro. Kubal09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chyba Windows XP już nie był tak debilnym systemem i poprawili system zamykania jednego okienka, więc się chyba nie da (ew. jakieś rejestry) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chyba Windows XP już nie był tak debilnym systemem i poprawili system zamykania jednego okienka, więc się chyba nie da (ew. jakieś rejestry) Fervi Jeśli tak to jakie rejestry? I jak ich użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 da sie ale musisz nazwac program/gre "winlogon" wtedy menadżer zadań blokuje bo twierdzi, że to jest proces systemowy (hehe odkryłem przez przypadek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 I to działa na XP? Bo jak tak to to wypróbuje. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 albo dll :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jaki dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Omg nie będziesz kolegów zmuszał do resetów daj sobie spokój -_- Da się wyłączyć i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jeżeli zabezpieczysz proces to nie. Biblioteka Snake'a do bodajże umożliwia (choć nie jestem pewien). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ALT + F4 chyba szło wyłączyć odznaczając w ustawieniach zamykanie gry escapem. Można by też schować główne okno. Jeśli chodzi o to drugie, to w samym GM-ie możesz sobie jedynie ubijać proces menadżera zadań (taskmgr.exe) odpalając "taskkill" w kółko. Oczywiście nadal będzie można sobie ubić ten Twój program jakimiś innymi narzędziami czy zmieniając nazwę aplikacji menadżera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Program PocketKillbox wyłącza procesy nawet jak mają blokadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi