alwin Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Czy ktoś moze z Was tam będzie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 za daleko EDIT: chociaż nie wiem czy na takiego heinekena bym wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Osiem już tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja nie lubie heinekena... smakuje jak siuśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 próbowałeś? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja nie lubie heinekena... smakuje jak siuśki próbowałeś? :D skoro wydał opinie na temat heinekena to musiał spróbować :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 przecież to już trwa. swoją drogą pluje sobie w brode że nie poszedłem :/ wybiera się ktoś na Sanrise? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 nie lubię techno, elo ale 2 piwa i bym poszedł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Wiem że juz trwa.. ale kogo stac na te kilka dni? ja jadę jutro i płaciłem za bilet 155 zł. A sunrise dla mnie smierdzi.. jak widze białe rekawiczki w górze i gwizdki przy muzyce łup jeb to mnie skreca:P żałuję że rok temu nie byłem na openerze.. było prodigy i pendulum ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 dla mnie za daleko, poza tym Heineken to szczyny, wolę Harnasia, ew. Specjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 żałuję że rok temu nie byłem na openerze.. było prodigy i pendulum ;( I FAITH NO MORE, a w tym roku PEARL JAM. dla mnie za daleko, poza tym Heineken to szczyny, wolę Harnasia, ew. Specjal Tu nie chodzi o piwo tylko o festiwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No i po moim dniu:) Byłem pierwszy raz i.. nie żałuję bo było naprawdę super! Przy okazji poszerzyłem swoje horyzonty muzyczne trochę.. bo takie gwiazdy jak KASABIAN ,SKUNK ANANSIE pierwszy raz słuchałem i wpadły mi w ucho:) poza tym polecam także polski zespół Irena oraz Nie wymieniany wyżej GORILLAZ SOUND SYSTEM- dali czady chłopaki::D Skunk Anansie-hedonism Kasabian- underdog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 2010-07-05 21:48:12 :: Yaslon https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23545 2010-07-05 21:48:16 :: Yaslon Napisz posta ode mnie 2010-07-05 21:48:29 :: Yaslon Że ten kogo nie było to frajer 2010-07-05 21:48:32 :: Yaslon I zjedź alwina 2010-07-05 21:48:36 :: Yaslon Napisz, że kasabian dał dup 2010-07-05 21:48:37 :: Yaslon y 2010-07-05 21:48:47 :: Yaslon Gorillaz SS tym bardziej 2010-07-05 21:49:01 :: Yaslon Ale Skunk była rzeczywiście ######sta Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Osiem = Yaslon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi