Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zapewno gracie, a może graliście w MMORPG! Tak, ale zapewne jak graliście baliście się być shackowani! Proszę o porady anty keyloggerowe rodzaje keyloggerów i sprawy z tym związane, ja naprzykład na keyloggera używałem ctrl+v... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja używałem Command + X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wystarczy antyvirus i częste skanowania komputera. A przy okazji najlepiej nie wchodzić na jakieś podejrzane strony z rodzaju "Fri itemz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Albo po prostu linux i w tedy zero obawy przed keyloggerami i wirusami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 O co chodzi Comm+x ,poproszę jaśniej, bo piszę stronę o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Z tym commandem to był żart a tak na powaznie to weź linuxa i potem nie biej obawy przed wirusami i keyloggerami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ale jaśniej uzasadnienie proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 omg, mówiłem Ci już, na linuxa nie ma wirusów więc nie ma obawy przed keyloggerami i wirusami :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ale jak ja im to napisze, może dałbyś link, bo szukałem na necie proszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Do czego link ? omg, piszesz o tym a nie masz bladego pojęcia :o poczytaj o linuxie i dopiero omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jestem pewny, że żartowałeś z tym liceum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Lol wat? Komu co napiszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zna ktoś inne? Bardzo bym prosił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tak, nie graj w gry :FF Przez okno kompa i już :3 http://gry.interia.pl/ds/news/mario-pomaga...ok,1499023,4190 :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie ma chętnych to zamknijcie jakoś sobie sam poradzę... Albo nie pisze tej strony zamknijcie,,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie ściągaj klientu gry z nieoficjalnych stron :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 @up przykład poprawnego postu, ja bym mu za to ściągnął warna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jestem pewny, że żartowałeś z tym liceum. @up przykład poprawnego postu, ja bym mu za to ściągnął warna!!! +1 i @up wyjdź pan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorux Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Chyba najlepszą ochroną przed byciem shackowanym jest oddać kumplowi* itemy, polecam, wtedy to on musi się borykać ze strachem o jakże cenne itemki z tibii, czy innego wowa edit: * - jeśli się jakiegoś ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ach ci informatycy i Nickolas głoszący linuxową propagandę... DO [caps]DO NORMALNEGO UŻYTKU JEST WINDOWS A KTO MYŚLI INACZEJ GŁOSI PROPAGANDĘ LINUXA[/caps] koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Linux jest jak Firefox. większość używa go tylko dlatego, że usłyszała, iż jest lepszy, a później wojuje na forach, że wszystko inne ssie i jest niebezpieczne w użytku. edit: fixd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Przybija Jaklubowi piątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nickolas, może i na linuxie nie ma keyloggerów, ale nie ma też gier w które on gra :3 A temat jest po prostu głupi. Jeśli już złapiesz keyloggera (czy tam - program który ma ci ukraść hasełko) to i tak będzie mógł zdobyć to hasełko bezpośrednio z pamięci omijając klawiatury ekranowe, schowki itd. Masz go po prostu nie złapać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Tibia jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Są wirusy i na linuxa, to że jest to system "niedozawirusowania" to mit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ale nie ma też gier w które on gra :3 Sporo gier działa na wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ja naprzykład na keyloggera używałem ctrl+v...Temat to chyba jakiś dowcip jest. A jak nie - żeby złapać keyloggera musisz bardzo się starać, więc zasłużyłeś :P może i na linuxie nie ma keyloggerówHaha, makowcom pewnie wydaje się tak samo =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sporo gier działa na dosboxie i innych emulatorach, a także są już gry, które bez takich "gadżetów" działają np. linuksowy mario - supertux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 http://wupra.com/ Komercja w Linuxie Anyway ... Aby w miarę się bronić to musisz mieć: Dobrego AV (Avast, Panda, Kaspersky lub inny) Firewall (Osobiście Polecam Kerio, aczkolwiek możesz mieć problemy, Sygate Personal Firewall Pr0) Jakiegoś czyściciela rejestrów (Regcleaner) Coś co aktualnie czyści rejestry (SpyBot) i coś co ogólnie czyści syf (Ad-aware(?), Spyware Doctor) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi