Marcin T. Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Tytuł: Save earth Gatunek: taka strzelanka Opis: Jest rok 3274. Naukowcy z NASA wymyślili sztuczną inteligencje, przez to roboty zapanowały nad światem. Pozabijały ludzi, zwierzęta, zniszczyły zieleń. Tylko kilkanaście ludzi przeżyło. Osiedli się oni na Marsie i zbudowali zdalnie sterowanego robota niszczyciela. Jego zadanie to zniszczyć wszystkie złe roboty które są na ziemi, a ty musisz mu w tym pomóc! Sterowanie: Strzałki: Chodzenie T: Strzał do góry F: Strzał w lewo G: Strzał w dół H: Strzał w prawo C: Strzał w losowy kierunek W grze chodzi oto, aby na danym poziomie zniszczyć wszystkich wrogów którzy mają znak radioaktywności. Możesz niszczyć mury przez strzelanie w nie. Dynamit wybucha powodując duże szkody. Są wrogowie którzy strzelają. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Głównie z Game Maker 8.0, reszta ja Muzyka: Z innej gry Screeny: Klik Klik Klik Gra demo: Klik Ikona gry może nie działać. Mam prośbę, żeby w komentarzach, było napisane co muszę jeszcze poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Aż nie mogłem uwierzyc, że udało się napisac posta bez błędów ortograficznych, ale jednak G: Strzał w duł edit: też nie moge na netbooku zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Grafika: Gównie z Game Maker 8.0, reszta ja : D Jest rok 3274. Naukowcy z NASA wymyślili sztuczną inteligencje Sztuczna inteligencja istnieje juz teraz, wymyslanie jej na nowo to jak odkrywanie Ameryki. Jako iz nie moge zagrac na netbooku, to napisze jeszcze o grafice na screenach. Background nie pasuje, murki ladne, kulki nie najgorsze. Nie daje oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Nieźle ci się udało zauważyć, muczku, tę "g...ną" grafikę :D Gatunek: taka strzelanka Dobrze, że napisałeś "taka", bo już myślałem, że inna. Opis: Jest rok 3274. Naukowcy z NASA wymyślili sztuczną inteligencję, przez to roboty zapanowały nad światem. (...) Tylko kilkunastu ludzi przeżyło. Osiedlili się oni na Marsie i zbudowali zdalnie sterowanego robota niszczyciela. Jego zadanie to zniszczyć wszystkie złe roboty, które są na ziemi, a ty musisz mu w tym pomóc! Sterowanie: Strzałki: Chodzenie T: Strzał do góry F: Strzał w lewo G: Strzał w dół H: Strzał w prawo C: Strzał w losowy kierunek W grze chodzi o to, aby na danym poziomie zniszczyć wszystkich wrogów, którzy mają znak radioaktywności. Możesz niszczyć mury przez strzelanie w nie. Dynamity wybuchają powodując duże szkody. Są wrogowie, którzy strzelają. Fix'd. "Dynamit" to nazwa konkretnego materiału, a nie pojedynczej jego porcji. Nie ma czegoś takiego jak "dynamity", można najwyżej napisać, że dynamit wybucha. Grę zrecenzuję później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Co z tego, że wymyślili? Nie wystarczy wymyślić, trzeba też zrobić. Ja sobie wymyśliłem, zabijającego ludzi robota. I co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi