GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 to jest sprit bohaterka z genialnego dzieła Nikasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Talent ? Haha. Postacie przerysowane pixel po pixelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Jednak jest to bardzo pracochłonne, gdy się nie korzysta z czitów (co mi się osobiście podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Talent ? Haha. Postacie przerysowane pixel po pixelu... No i nie rozumiem twojego smiechu "haha". Wyrazic opinie moglem, tak jak Pan Marmot napisal: Jednak jest to bardzo pracochłonne, gdy się nie korzysta z czitów (co mi się osobiście podoba :) Wiec nie wiem po co te "haha". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Talent ? Haha. Postacie przerysowane pixel po pixelu... poza tym, że to pracochłonne bez cheatów, masz bardzo ograniczoną paletę kolorów 1 złe wymierzenie - połowa obrazka musi zostać wywalona ogólnie, to nie jest taka łatwa robota wbrew pozorom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Chodźmy lepiej na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 bardzo miło z Twojej strony traker :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 @Wojo: bo jest wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 @Markar to to wiem ale dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 @Wojo: Nikt nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Ma ktoś serwer? to dajcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ja mogę stawić serwa, jak tylko będzie minimum 7 osób chętnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 stawiaj teraz wszyscy sa chetni i w ogole, no dawaj ten serwer to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Postawię na serwerze od notcha, w edicie dam linka :) stoi: http://www.minecraft.net/play.jsp?server=b...811615e4723fc46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Proszę o usunięcie postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Chciałbym dodac, przepraszam za dp, ale zrobiłem własny serwer :) chciałbym prosic o pomoc, bo żadna komenda nie działa. Farkraj, np mi może pomoże... :D -->oto link<-- zapraszam, niestety nie mogę bez przerwy trzymac serwera. ja siedze prawie non-stop przy kompie wiec w dzien bedzie Nie wiem dlaczego, sewer nie działa. ściągałem z minecraft.net, odpaliłem .bat i multi nie działa, tylko ja gram. Jak dodac komendy? działa ale czemu nie działa? MCSharp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jak dodac komendy? działa ale czemu nie działa? Musisz mieć dedyka lub jakieś coś jak icraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 może wewnetrzne ip? jesli tak to musisz odblokowac porty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Powiedzcie szybko, na jaki port? bo to łatwe, w ustawieniach przestawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Tu masz całą instrukcję (mialem w zakladkach, chcialem zalozyc serwer ale odechcialo mi sie xD) http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=836 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No robie. Ten program potrzebny? a zadziała na Mcsharpie? 25565 - taki port jest i ma byc o; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Słuchajcie może załatwię postawienie serwera na dedyku, to wtedy będzie lepiej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Już kofel stawiał na dedyku to bez słowa wyłączył ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ja będe mógł w tym tygodniu stawiać serwa na mcZall, zacni moderatorzy, redaktorzy, admini tego forum dostaną admina. już pare osób grało: Wojo, ctrl, zyper, farkraj, ja, rabbcio :) wystarczy napisać tu, w sb, lub napisać do mnie pw a włącze. włączam też sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jesli masz server stawiac na zawolanie to daruj sobie. albo 24/7 albo od jakies godziny do jakiejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Nie chcemy tak jak z serwem psysia że raz włączony, raz wyłączony, nagle i nie można pograć. Jeśli będę miał dedyka to postawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mówiłem, może u Bagna załatwie bo on mówił że jakby co to moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ingen stawiaj server na MCZallu i będzie gites. Ja moge być admin. @Mallo To nie zaden psysio tylko pesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 SERWER WYŁĄCZONY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi