GMcliker Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Postaw serwer jak był i koniec. Jak ludzie chcą narzekać to ich olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A co do grabarza to przewidziałem prawidłowo że przyjdzie wylewać żale na forum, dzięki miałem z ciebie wczoraj niezły ubaw. :) Już bym powiedział co o tobie myśle ale by mnie zbanowali więc sobie daruję. Ktoś może by chciał pograć na normalnym serwie bez takich psujących pracę i przeszkadzających nabów jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zamknij wreszcie jadaczkę. Wyzywasz wszystkich od noobów, a sam największym jesteś. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie pisz postów. Zajmij się czymś normalnym, a nie narzekaniem na jakąś beznadziejną gierkę dziecko. @down Eeee, wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale spokojnie grabarz, assasin to tylko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zamknij wreszcie jadaczkę. Wyzywasz wszystkich od noobów, a sam największym jesteś. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie pisz postów. Zajmij się czymś normalnym, a nie narzekaniem na jakąś beznadziejną gierkę dziecko. Ty nie grałeś, więc się nie bulwersuj. A nawet jeżeli, to nie tobą po całej mapie rzucał. Dobra weźcie, koniec dyskusji. Niech każdy zachowa swoje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ty nie grałeś, więc się nie bulwersuj. A nawet jeżeli, to nie tobą po całej mapie rzucał. Dobra weźcie, koniec dyskusji. Niech każdy zachowa swoje zdanie... Jest sporo innych serwerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Jest sporo innych serwerów... No dlatego nie chce ciągnać dalej tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wszyscy widzieli jak się zachowywałeś, dlatego rozmowa na ten temat nie ma sensu, zdanie na twój temat już mam pewnie nie tylko ja, wg mnie też koniec tematu. A serwerów owszem jest jeszcze wiele, shocker chociażby ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wszyscy widzieli jak się zachowywałeś, dlatego rozmowa na ten temat nie ma sensu, zdanie na twój temat już mam pewnie nie tylko ja, wg mnie też koniec tematu. A serwerów owszem jest jeszcze wiele, shocker chociażby ma. Moje zachowanie było jedynie reakcją na to, co ty robiłeś mnie, nawet, gdy cię prosiłem abyś dał mi spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wszyscy widzieli jak się zachowywałeś, dlatego rozmowa na ten temat nie ma sensu, zdanie na twój temat już mam pewnie nie tylko ja, wg mnie też koniec tematu. A serwerów owszem jest jeszcze wiele, shocker chociażby ma. czemu wyłączyłeś swój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 robciem też rzuciłem kilka razy i jakoś nie zachowywał się jak ty, rokim chyba też kilka razy trafiłem do fosy i tylko ty wyzywałeś i przeklinałeś. Po prostu dzisiaj akurat nie mogę go hostować a po jutrze wyjeżdżam na weekend więc też nie będę mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 robciem też rzuciłem kilka razy i jakoś nie zachowywał się jak ty, rokim chyba też kilka razy trafiłem do fosy i tylko ty wyzywałeś i przeklinałeś. Ale tu już nie chodzi o rzucanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ale tu już nie chodzi o rzucanie... a o co? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 farkraj, olej go i tyle, jak dzieciak płacze, to nie musi grać, nikt go nie zmusza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To zrobiłem, dlatego się nawet nie odzywałem gdy się pluł i przeklinał. Ale i tak fajnie by było żeby kofel trzymał server 24/7, bo jednak zmusza mnie do siedzenia cały dzień na kompie a wyszedł bym troche na dwór. Chyba że nie przeszkadza wam stawianie serva kiedy mogę, bo wtedy był by w godzinach wieczornych. Zauważyłem też że udziwnianie działkami itp pochłania dużo więcej czasu który mógłby być wykorzystany na zwykłe budowanie, wiem że napracowaliście się nad działkami ale iCraft okazał się naprawdę zbugowany i zlagowany. Dlatego jedynym wyjściem zostaje przejśćie na server oficjalny lub najlepsze wyjście to powrót do MCSharpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przecież możesz wyjść na dwór, a kompa mieć włączonego ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no ok, zaraz lecę po pizzę i mogę grać zgłaszam się na opa kofel, ze mną nie ma gadania i po prostu ban/kick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Widzę, że tu niezła loldrama się robi =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no ok, zaraz lecę po pizzę i mogę grać zgłaszam się na opa kofel, ze mną nie ma gadania i po prostu ban/kick Nikas - bezwzględny niszczyciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To zrobiłem, dlatego się nawet nie odzywałem gdy się pluł i przeklinał. Ale i tak fajnie by było żeby kofel trzymał server 24/7, bo jednak zmusza mnie do siedzenia cały dzień na kompie a wyszedł bym troche na dwór. Chyba że nie przeszkadza wam stawianie serva kiedy mogę, bo wtedy był by w godzinach wieczornych. Zauważyłem też że udziwnianie działkami itp pochłania dużo więcej czasu który mógłby być wykorzystany na zwykłe budowanie, wiem że napracowaliście się nad działkami ale iCraft okazał się naprawdę zbugowany i zlagowany. Dlatego jedynym wyjściem zostaje przejśćie na server oficjalny lub najlepsze wyjście to powrót do MCSharpa. jestem za MCSharpem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 to jak z tym serwerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 kofel stawiaj serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ludzie chcą grać a serwera nie ma , jak ktoś chce może wpaść tutaj http://www.minecraft.net/play.jsp?server=6...eb37903aaea846f co prawda wychodzę na godzinkę ale mapka spam jest wasza do dyspozycji /goto spam ps. przepraszam jeśli w trakcie gry net mi nawali, zdarza mu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Grabarz, prześlij mi gotowy serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 rześ wybrał sobie odpowiednią osobę lol Ja mogę ci przesłać server lub lionx dagger ci może przesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A czemu Ty, a nie on? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Może niech ktokolwiek prześle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sam sobie pobierz jest na liście serwerów u góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sam sobie pobierz jest na liście serwerów u góry... Nie :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Aha, spoko podajcie do sprawy, nadajesz się na hosta... :thumbsup: -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi