Shockah Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Żeby nie było, to lava survival (który niestety nie zadziałał do końca - fizyka wysiadła w połowie zalewania :< ) :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 mozecie nie pisac i nie wklejac screenow z servera shockera? zalozcie se osobny temat jak chcecie a crack graj sobie na serverze shockera bo u mnie op'a dostaje tylko ekipa modów z gmclanu a adminów admini z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 mozecie nie pisac i nie wklejac screenow z servera shockera? zalozcie se osobny temat jak chcecie a crack graj sobie na serverze shockera bo u mnie op'a dostaje tylko ekipa modów z gmclanu a adminów admini z gmclanu Twój temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Sory, ale moj server jest gmclanowy nie wasz. A temat jest nikasa wiec on moze powiedziec czyj server tu chce a czyj nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale tam nie jest napisane że to serwer gmclanowy tylko Shockaha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To jest temat o serverze gmclanowym a nie shockera, niech ze zalozy temat o swoim serverze na ktorym daje opy nubkom ktorzy ktoche poplaczą i dostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 elo [cool] farkraj do mnie pisał, że może postawić serwer w minecrafcie i jest bardzo fajny a nie jak to zwykłe gówinko to co, gramy? a jak by było coś takiego: to już w ogóle więc? chętni? Widzisz, napisał, że możesz postawić serwer, ale nie napisał "To jest temat o gmclanowym serwerze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 wlasnie tam jest farkraj a nie shocker ani ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale nie napisał że to jest temat tylko dla ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 crack wyjdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 crack wyjdzTo nie ja się zacząłem pruć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 To nie ja się zacząłem pruć... Ale to ty wchodzisz "z butami" do cudzego tematu sygnaturka ci nie wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale to ty wchodzisz "z butami" do cudzego tematu sygnaturka ci nie wyszla A co miała wyjść gdzieś? To też nie jest jego temat tylko Nikasa, który zasugerował grę na serwerze Farkraja, ale nie napisał: "TO JEST TEMAT TYLKO FARKRAJA!", poza tym istnieje coś takiego jak wolność słowa. Mogę powiedzieć co chcę, kiedy chcę i gdzie chcę, oczywiście szanując zasady kultury osobistej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 haaalooo, ten temat jest o serwerze FARKRAJA, a nie shockera który rozdaje każdemu opy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 skończ crack, pokazałeś się już dzisiaj wystarczająco na servie, jeszcze na forum robisz sobie siarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 skończ crack, pokazałeś się już dzisiaj wystarczająco na servie, jeszcze na forum robisz sobie siaręAle to ty zacząłeś, ja tylko podałem adres do serwera shockera, zabiłem kogoś tym?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 reklamowałeś server w temacie o innym, już kiedyś była taka sprawa z innym servem i było powiedziane żeby tego nie robić i zakładać swoje tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale to ty zacząłeś, ja tylko podałem adres do serwera shockera, zabiłem kogoś tym?... ale jednak Nikas sprecyzował, że TEN temat jest o serwerze Farkraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ale jednak Nikas sprecyzował, że TEN temat jest o serwerze FarkrajaDopiero po fakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Po prostu wypierdalaj jezu w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zupełnie nie rozumiem problemu. Zazdrość? Przyznam, że opem się lepiej gra. UWAGA, nie wszyscy na serwerze Shocera mają opa, są też tacy którzy mają advbuildera.. Papa :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Po prostu wypierdalaj jezu w czym problem. moje ty kochanie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pewien kościotrup chciał bym to tu zamieścił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jestem bardzo fotogeniczny w naturalnym otoczeniu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 widzę, że ciekawe rzeczy mnie ominęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wbijać ludzie jest fajnie, nie ma grieferów etc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Nie grajcie tam, przykro w ch*j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 moze wina leży po stronie gracza jednak a nie servera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 moze wina leży po stronie gracza jednak a nie servera? To moze ja wskazesz? Buduje sobie 15 minut, nikas sie w miedzyczasie pyta, gdzie buduje, potem mowi "ok" Wbija dawka, mowi "ej co ty robisz?" ja na to "no buduje" "ale to moje miejsce" i mi wyje**li wszystko moja wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 nikas raczej nie jest od tego żeby wiedzieć gdzie jest czyjeś miejsce? I jego "ok" nie upoważniało cię do budowy na czyimś terenie który nawet mogłeś się domyslić bo leżal BARDZO BLISKO kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi