Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie moglibyście postawić normalnego serwera bez żadnych pierdół pokroju kupowanie ziemii, rangi, itd.? Przecie budowanie czegoś epickiego wspólnymi siłami to jedna z większych frajd w Minecraft, co jest fajnego w budowaniu na jakimś ściśle określonym terenie malutkim, do tego w pojedynkę. Takie jest moje zdanie przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie moglibyście postawić normalnego serwera bez żadnych pierdół pokroju kupowanie ziemii, rangi, itd.? Przecie budowanie czegoś epickiego wspólnymi siłami to jedna z większych frajd w Minecraft, co jest fajnego w budowaniu na jakimś ściśle określonym terenie malutkim, do tego w pojedynkę. +1 no napisz jakiś dłuższy post, kiedy nie masz nic do dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie moglibyście postawić normalnego serwera bez żadnych pierdół pokroju kupowanie ziemii, rangi, itd.? Przecie budowanie czegoś epickiego wspólnymi siłami to jedna z większych frajd w Minecraft, co jest fajnego w budowaniu na jakimś ściśle określonym terenie malutkim, do tego w pojedynkę. Takie jest moje zdanie przynajmniej. No w sumie, +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja też popieram. Zróbcie po prostu nową mapę i szlus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No bo skoro i tak padnie po 2 tygodniach to po co wydziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Przeczytałem i przemyślałem to co tu napisaliście. Oto nowe informacje: Mapy: - default - flat (citybuild) - natural - (mapa do pixelkow) - N/A Rangi: - Guest - Builder - Op - VIP - Mod - Admin - Operator Default - hax off - budowanie off - pokoj z portalami Natural - hax off - freebuild Flat - hax off - DARMOWA dzialka dla kazdego - Citybuild Tymony idą precz, działki są darmowe na mieszkanko w gmclanowym mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Przeczytałem i przemyślałem to co tu napisaliście. Oto nowe informacje: Mapy: - default - flat (citybuild) - natural - (mapa do pixelkow) - N/A Rangi: - Guest - Builder - Op - VIP - Mod - Admin - Operator Default - hax off - budowanie off - pokoj z portalami Natural - hax off - freebuild Flat - hax off - DARMOWA dzialka dla kazdego - Citybuild Tymony idą precz, działki są darmowe na mieszkanko w gmclanowym mieście. No i teraz super tylko odpala serwa, a i co to jest mapa do pixelkow? Zbudujmy cos jak na tamtym serwie ^^, ale jakis lepszy pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ale smaka mi robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 sory że się wcinam w temat ale minecraft jest płatny czy nie? Edit: Słyszałem o czymś takim jak World of Minecraft które jest za darmo,to jest legalne,odsyłacz WoM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ogólnie nie, płatne konto pozwala ci tylko na zmianę grafiki swojej postaci i testowanie wersji beta. A WoM to czity, których nie wolno u nas używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Legalne i minecraft nie jest płatny lecz możesz zakupić indeva dzięki któremu będziesz miał więcej opcji itp. może ktoś inny wytłumaczy @up koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 W ogóle po co te światy? Teraz zamiast dużo graczy pracujących nad jedną mapą mamy po kilku graczy na światek, i przez to wszystkie wychodzą ubogie. Chyba lepszy jeden, dobry, gdzie każdy ma coś swojego i jest co zwiedzać, niż kilka małych światków z kilkoma budowlami na krzyż. A rangi to już w ogóle bajer. Był op i user - i wystarczyło. A teraz? Gość, Op, Budowniczy, Operator, Moderator, Admistrator, i, uwaga uwaga - VIP! Tak, jest płatny, tyle, że teraz jest darmowa alfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jest online? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ciekawe, czym się będzie różnił operator, moderator i administrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jest online? ;x nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak chcecie sobie budować samemu, to sobie kupcie klocki lego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak chcecie sobie budować samemu, to sobie kupcie klocki lego. Dzis mial juz byc u mnie kurier <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Farkraj nas zaraz zaskoczy jakąś pro niespodzianką :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Co do rang, po co się bulwersujecie jak i tak wszyscy dostaniecie Guesty? zgodnie z naturą oryginalnego Notchowego software'u. Wymieniłem rangi jakie są co nie znaczy że będą używane. Mapy zawsze można wyłączyć, na razie główną jesy Flat połączony z Citybuildem, jest prawie cała mapa wyznaczona na budowanie miasta i końcówka mapy na darmowe działki, w czym problem? Jak ktoś nie chce działki to jej nie dostanie i będzie mógł sobie spokojnie budować budynki w mieście... EDIT: Mozecie wbijać ale nie ma jeszcze mapki do pixelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mozecie wbijać ale nie ma jeszcze mapki do pixelków jaki będzie jej rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Daj ktoś linka. proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 http://www.minecraft.net/play.jsp?server=b...5946d1dc1d477d1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kiedy ON ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 UP@ Właśnie! Muszę dokończyć mój schron atomowy! Włączać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Olał was. w końcu jest większym nubem niż myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mam możliwość hostingu 24/7 jeśli chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Kofel to stawiaj ale bez tych wszystkich map. Po prostu main i tyle :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Olał was. w końcu jest większym nubem niż myślałem Nie olał, może po prostu niema czasu na komputer? Nie dla wszystkich PC jest priorytetem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie olał, może po prostu niema czasu na komputer? Nie dla wszystkich PC jest priorytetem.. No dobrze, ale zdania, że jest noobem nie zmienię, już nie będę mówić dlaczego... Kofel to postaw normalny serwer i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 crack ma rację i dlatego na rękę by mi było gdyby kofel postawił 24/7 mogę mu udostępnić wasze mapy od MCSharpa i od iCrafta, wierzcie lub nie ale hostowanie serwa na tyle ludzi męczy. A co do grabarza to przewidziałem prawidłowo że przyjdzie wylewać żale na forum, dzięki miałem z ciebie wczoraj niezły ubaw. Jak chcecie mogę postawić zwykłą mape na softwarze od notcha dopóki kofel nie zrobi wam 24/7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi