Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Czy jeżeli gadam codziennie po 2h z osobą inteligentniejszą ode mnie i próbuję ułożyć jakąś sensowną wypowiedź od czasu do czasu etc. to moje IQ wzrasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie przypominam sobie naszej rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Valhalla coraz bardziej zaczyna mi przypominać kącik z liścikami z Bravo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Marmot a ty jesteś ten co na czacie był? ------- Saus: to dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 jedyny sposób żeby zmądrzeć to grać z mądrzejszym przeciwnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 czyli jeżeli gramy z noobami wolno się nimi stajemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie, to oni przestają być noobami. przed wczoraj i przed przed wczoaj grałem z ziomkiem w scrabble, rozje*awszy go z 50 razy z rzędu z palcem w tyłku. dzisiaj każdy mecz to była walka o przetrwanie. jutro myśle że mnie chociaż raz rozwali. pojutrze będzie wyrównana walka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nie przypominam sobie naszej rozmowyTO MÓGŁ BYĆ KAŻDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty Mikołaj Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jeszcze mnie tu brakuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jeszcze mnie tu brakuje :/ Przecież cię zbanowali! ...No tak, ducha Świąt nie da się powstrzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 TO MÓGŁ BYĆ KAŻDY Gdyby to było o kimś to bym brechotał 5 minut, a tak tylko zrobiłem "hah hha ha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W każdym bądź razie, IQ nie rośnie od zakładania tematów takich jak ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ukradłeś mi odpowiedź :< Poza tym, IQ ma tyle wspólnego z inteligencją co mój kot z dywanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Easeful apeluje do ciebie nie zmieniaj się, czy każdy musi udawać kogoś kim nie jest?? Jak ktoś jest idiotą to niech nim będzie, a nie na siłę musi udawać że nim nie jest, przez co jeszcze bardziej podkreśla fakt, że właśnie nim jest. Po prostu rzekłbym debilizm w stu procentowym wydaniu, ale tak nie powiem bo bym dostał warna albo jakiegoś innego syfa. Jak możesz wyrzekać się samego siebie?? Jeżeli ty rozmawiasz żeby twój iloraz inteligencji wzrósł to gratuluję i współczuję, oczywiście współczuje osobie z którą gadasz... Zrozum człowieku(choć wiem że nie zrozumiesz) nie ma takiego czegoś jak IQ, to chory wymysł czyjeś wyobraźni, bo ktoś chciał mieć kasę. Jest człowiek, jesteś ty i nie ma żadnego IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie ma takiego czegoś jak IQ Proszę, nie rozśmieszaj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 IQ jest, en_6280. Sa tez inne miary inteligencji, ktos wymyslil 'typy inteligencji'. Mozna w to wierzyc, mozna i nie. Ale musisz przyznac, ze te miary sa, w duzym przyblizeniu, trafne. Mowie o renomowanych testach IQ. Easeful, takie pytania dowodza, ze twoje IQ nie wzrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 IQ opada z czasem gdy się go nie stara zwiększyć, jak mięśnie na starość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 en_6280: lubię zgrywać idiotę i zadawać irytujące pytania na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Te pytania nie są irytujące :o . Myślisz, że jesteś fajny, ale niestety, nie jesteś :crying: . Kiedyś z tego wyrośniesz, masz czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Czy jeżeli gadam codziennie po 2h z osobą inteligentniejszą ode mnie i próbuję ułożyć jakąś sensowną wypowiedź od czasu do czasu etc. to moje IQ wzrasta? nie musisz się martwić, nie zajdziesz w ciąże przez siedzenia na wc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 dobra już mnie wkurzyliście i od teraz będę najzupełniej poważny. czarymary paf Omg co to za chory temat zamykam go edit: Albo otwieram, żebyście mogli pochwalić mnie za podjęcie mądrej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 dobra już mnie wkurzyliście i od teraz będę najzupełniej poważny. czarymary paf Omg co to za chory temat zamykam go edit: Albo otwieram, żebyście mogli pochwalić mnie za podjęcie mądrej decyzji. twoją najmądrzejszą decyzją jaką podjąłeś w życiu było zarejestrowanie się tutaj, ale reszta co po tym nastąpiło to same porażki... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 szczerze mówiąc ten cały temat to jeden wielki nieład. Uważam iż nasz IQ wzrasta od gier logicznych, czytania książek........ no cóż, w czsie rozmowy wzrasta nieznacznie... chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Poza tym, IQ ma tyle wspólnego z inteligencją co mój kot z dywanem. tak wogle to oba są włochate więc coś wspólnego IQ z inteligencją jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie ma IQ, a jak czegoś niema to nie może wzrastać, bo nie ma co!!! A od czytania książek to można wzrok stracić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 dobra-nie będę się upierać- IQ nie istnieje, jest to nieudolna próba zmierzenia jakąś skalą inteligencji E: czy ktoś wie czemu jak piszę, podkreśla mi każdy wyraz jako źle napisany?(mam opere) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Bo nie umiesz poprawnie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Bo chyba masz zmieniony język pisma w ustawieniach opery, na np. ang albo inny czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 dobra-nie będę się upierać- IQ nie istnieje, jest to nieudolna próba zmierzenia jakąś skalą inteligencji E: czy ktoś wie czemu jak piszę, podkreśla mi każdy wyraz jako źle napisany?(mam opere) może nie masz słownika polskiego tylko np. angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 IQ jest i wasze skargi niczego nie zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi