Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam ,ostatnio mnie zainteresowały karty magic the gathering ,zna się ktoś na tym bo mam pytania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 co to za idiotyczny, pokemonowy podpis którego nawet nie umiem odczytać ? XxXxXxX super ekstra fajnie podniecające, bucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Odpowiem ,Ci jak przelecisz , po wakacjach kogoś... Dobra ,teraz chce posty do tematu ,albo adminy się Wami zajmą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Póki nie interesują Cię Bakugany jest dobrze. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 spamujesz wszędzie i więcej ode mnie bardziej bez sensu i w ogóle adminy najlepsze twój nick bardzo pasuje do twojej natury, co nie znaczy, że to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ten film rządzi ;d Dobra ,ale proszę an temat nie chce tu kłótni ani nic ,bo jutro idę kupić pierwszą talię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zauważ że niedaleko Ci do autora tamtego "filmu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nikas chce się dowiedzieć... czegoś ,myślę ,że ktoś może się znaleźć tu co się interesujesz ,i myślę ,że jest lepszy temat niż o skarpetkach (chociaż ten temat nie był zły) Poproszę na temat odpuszczę tamte posty Wam... tylko się poprawcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 dobra jak byłem gnojem to się w to bawiłem na działkach, jakieś zawody i w ogóle ale nie wiem już kompletnie nic o tym miałem w uj tych kart EDIT: myślę ,że ktoś może się znaleźć tu co się interesujesz Poproszę na temat odpuszczę tamte posty Wam... tylko się poprawcie... ale nie rozumiem co ty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Magic to straszne zdzierstwo : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wojazax jesteś Trollem ,nie szukaj kłótni ,ja mam poważny wybór ,kupie jedną talię (56zl) ,to trzeba zbierać... Nikas znudziło Ci się czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 co mi się znudziło nie wiem co piszesz bo ja miałem karty i piszę do ciebie ale interpunkcja najlepsza co nie głośnik trochę poucz się xD właśnie mi się przypomniało że moje karty to był yu gi oh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zrozum, nie kupuj tego, wydajesz kase w błoto, Oni specjalnie tworzą systemy żeby wyciągnąć z tego jak najwięcej kasy. Wojazax jesteś Trollem Barabaro, kiedy obiad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No ,ale się mi to podoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 kup se yu gi oh, chyba tańsze lol chociaż ja na swoje nie wydałem kiedyś ani grosza, rządziłem na działkach B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ;D rządziłeś :) na działkach ;d Ale koledzy mają właśnie Magiki (16 lat mają dwaj) I nie wiem czy kupić ,bo to po pierwsze nie za tanie jak na karty ,pewnie więcej ,potem kupi ,a jak się znudzi to co :(? Lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jak się znudzi to allegroooo. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 imho się nie opłaca ja nawet wtedy na yugi oh nie chciałem wydać, bo pograliśmy z miesiąc i przerzuciliśmy się na te spinnersy ( bayblades? ) no i chyba odwiedzę niedługo swoją działkę, żeby odebrać z 300 spinnersów z chipsów, łuk, 2 torby żołnierzyków, owe karty i w ogóle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No nie wiem :( Chyba kupie ,właśnie ,ale nie chce :( w sumie chce ,ale się boję ,ale chyba nie chce :( ,nie wiem do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Spinnersy podróbki te takie wielkie plastikowe były ######ste. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 nooo! i się grało na arenach z chipsów ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A ja nie miałem tak kiedyś... To mój temat !!! Piszcie na p.w , w moijej sprawie możecie jak chcecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 interpunkcja robisz to źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 To mój temat ,co robię źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Robisz źle interpunkcję robisz źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W moim temacie robię co chce... Ale co z tymi kartami ,jakie rodzaje brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Masz multikonto panie mikołaju [piszesz tak samo jak na tamtym koncie] I stawiasz przecinki w złych miejscach i stawiasz je po spacji, co jest błędem ,o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jeju zmieniłem ,konto ,bo spamowałem trochę tamtym... teraz się staram pisać na temat ,ale nikt tu nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Odpowiem ,Ci jak przelecisz , po wakacjach kogoś... Dobra ,teraz chce posty do tematu ,albo adminy się Wami zajmą... mogę się założyć, że on już kogoś przeleciał, w przeciwieństwie do ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 I pisz tu na temat... nie chce mieć bachora w podstawówce ,teraz Was proszę ,NIE PISZCIE SPAMERZY ,CHCE SIĘ COŚ DOWIEDZIEĆ ,ZROBIE WAM TEMAT JAK CHCECIE TAM BĘDZIECIE PISAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi