Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no zaje*iste, sam mam podobne 6 zł na rynku, bogactwo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Stary burżuj ze mnie, kupiłem za 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czy grzeją? I dlaczego wybrałeś czarne? To jakiś zwrot w stronę Czarnego Lądu? Czy pięknie pachną prowansalskimi ziołami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wszyscy mi mówią że ta lewa jest smutna : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Rasista! Wole białe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ten thread jest iście zabawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ale jak nie chcesz nic wnosić do tematu, to nie spamuj, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ten thread jest iście zabawny. ten temat miał być poświęcony w całości jego skarpetkom. moje są lepsze btw. mało śmieszne, ale i tak zaraz przyjdą moderatorowie :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie chcę tutaj wchodzić w drogę Nikasowi ,ale ten temat to jeden spam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie chciałbym wchodzić Ci w tok myślenia, ale zamknij mordę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbcio Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Hmm. mam taką samą podłogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie chciałbym wchodzić Ci w tok myślenia, ale zamknij mordę. Nie piszę w tej valhalli ,jestem tu za głupi ,hmmm ciekawe czemu na spam więcej osób odpisze niż coś normalnego ... A zamknij morde to do starych możesz mówić ,bo w mojej rodzinie nie ma mord... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Bo ludzie lubią czasem się rozerwać, nie pomyślałeś o tym? : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie musisz od razu obrażać ,ostatni post :( w Valahlli... (jeżeli mi do jutra nie przejdzie...) A ty Nikas rozdrażniony ostatnio jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Spoko, mnie też możesz obrażać. I moich rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Repost ,a nie za nic obrażać... No i napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie wiem dlaczego, ale nie rozumiem twoich dwóch ostatnich postów... : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No że nie musisz od razu wyzywać i ,że je odpisałem na to jak obraziłeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A ty Nikas rozdrażniony ostatnio jesteś... spoko, już niedługo wakacje to zaproszę jakąś laskę na noc i się uspokoję oby ;[[[[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zależy ile masz kasy... <heh głupi żart :P> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No na twoim poziomie akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kto Cię spłodził :(((((((((( Teraz naprawdę nie napiszę ! Wojzax Tobie wybaczam... niech Ci będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jesteście beznadziejni co niektórzy. To jeden z niewielu tematów, który jest w miarę ŚMIESZNY, a nie żałosny jak ten wasz chat. Co do skarpet, wolę białe :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Czy te skarpety są wypełnione żelkami haribo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Korodzik zna historię spamowych tematów na gmclanie. Jestem pod dużym wrażeniem. pooglądajcie sobie to przez chwilę. Wrażenia gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Spamowe tematy na gmclanie uratowałem z Google Cache i zapisałem sobie na dysku. Teraz w wolnych i szybkich chwilach mogę się zachwycać dziełami takimi jak "Bagnz0r ogol głowę!" czy "Czy jedzenie kredek świecowych może negatywnie wpłynąć na stan umysłowy?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Był też "co kupić psu na urodziny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Za takie tematy są warny ?? W sensie te przykładowe, co Korodzik mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No wtedy się warny posypały, ale było fajnie. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi