Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie wiedziałe ,gdzie założyć temat ,więc piszę tu ,jaki jest jęzeyk do robienie keyloggerów i innych wirusów i jaki jest język ,żeby to wrzucić i się zaczeło jakoś ładować na kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 W każdym napiszesz, tylko jeszcze trzeba umieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Chyba takie jak C, C++, Delphi, można się jakoś nimi podpiąć pod działający proces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 najlepszy assembler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tak tylko ze jest to jeden z najtrudniejszych języków programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Tak chciałem wiedzieć ,bo się www będę uczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Bez znajomości assemblera dobrego wirusa niestety nie zrobisz. btw BrainF**k jest trudniejszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 No to mam dużo nauki :( Nie wiem czy dobrze robię ,ale spróbuje się tego wszystkiego uczyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 najpierw naucz się podstawowych podstaw. I nie ucz się za dużo jęszyków na raz bo to się źle odbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi