JaroPL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jestem Początkującym i nie moge sobie poradzić z filmikiem do gry więc prosze o przykład Dziękuje za Fatyge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Robienie czy wstawianie do gry filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nie moge sobie poradzić z filmikiem do gry Sorry, ale z twojego postu nic nie wynika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroPL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Robienie czy wstawianie do gry filmu? Wstawianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 On prosi o przyklad animacji, takich wstawek w grze, ze nie mozna sie poruszac, np. jak w Spellforce (gral ktos?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja grałem. A co do wstawiania filmików, jeżeli o to chodzi to dałoby się w GM8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroPL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 On prosi o przyklad animacji, takich wstawek w grze, ze nie mozna sie poruszac, np. jak w Spellforce (gral ktos?). Niemoge sobie poradzić z takim kodem show_video więc prosze o przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Masz taki klocek w zakładce "main2" potem "info" i "show a video file" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroPL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nieumiem dodać wyskakuje mi error Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jaki error ? Skopiuj go tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A może nie masz zarejestrowanej wersji. A propo plik (video) musi być w folderze z grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroPL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A może nie masz zarejestrowanej wersji. A propo plik (video) musi być w folderze z grą mam pro wersje po prostu mam czarny ekran gdzie ma byc film i nic się nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 film musi być w folderze z grą i musi mieć ten sam tytuł(wraz z rozszerzeniem) co ten co wpisałeś w show video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Format filmu podaj. Może kodeków brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 po prostu mam czarny ekran wyskakuje mi error To co wkońcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A wkleiłeś ten objekt z filmikiem to room'u ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi